Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Видове болки в корема при бременност

10/10/2020

Не всяка родилка е родена под щастливата звезда, за да бъде удостоена с лека и цветуща бременност. Всеки женски организъм е индивидуален, а и всяко малко същество – особено с по-изразен характер – може да покаже чертите си още докато е в корема на майка си. А както знаете, всичко, което се случва с бебето, го изпитва и майката.

Полезна информация

8 съвета за правилно изцеждане на кърма

10/10/2020

Важно е да отбележим, че днес процентът на кърмачките, които предпочитат или са намерили изцеждането като единствена оптимална алтернатива за тях, се увеличава стремглаво по сравнение с майките, които успяват да поставят бебето на гърда през необходимите времеви интервали.

Полезна информация

Превенция на алергии при най-малките

06/10/2020

Според официални статистики, регистрираните случаи на деца с алергии – без значение дали става въпрос за хранителни, или за всякакви агенти от заобикалящата ни околна среда – се увеличава скоростно и само за последните години този ръст е приблизително 45%.

Полезна информация

Мускулен хипертонус при бебето - всичко, което трябва да знаете

29/09/2020

Мускулен хипертонус е доста често срещано състояние при кърмачетата. Най-често, то се наблюдава след четвъртата седмица и може да продължи дори до 6-месечна възраст. Ако не се вземат навременни и правилни мерки срещу това състояние, мускулният хипертонус би могъл да продължи и до годинка, а също така и да допринесе до много сериозни негативни последици у бебето.

Полезна информация

Ако не спазвате тези принципи при избора на бебешки обувки за прохождане, по-късно може би ще съжалявате

27/08/2020

Вижте нашия кратък и лесносмилаем наръчник, по който да се водите, когато настъпи време за тази важна покупка.

Полезна информация

Най-ранните признаци и симптоми на бременност

23/08/2020

Преди заветните две черти на аптечния тест за бременност е възможно очакващите майки да бъдат сигнализирани, че може би, най-накрая, чудото или случайното щастие се е случило.

Полезна информация

Как да изберем качествени и хубави детски пантофи

23/08/2020

С настъпването на есента, настъпва и оживлението в домовете, в които има деца. Учебната година започва както за ученици, така и за малчуганите от детската градина. Всички родители знаят, че първият елемент за подготовката „Здравей, детска градина” е изборът на детски пантофи. 

Полезна информация

Прохождане на бебе - пълно ръководство

23/08/2020

Нещо ви подсказва, че онзи сублимен момент на първите самостоятелни крачки на вашето бебе е наближил? 

Полезна информация

Развитие на бебе на 1 месец (Хранене и Къпане)

23/08/2020

Безспорно, вълнението, но и притеснението около грижите за новороденото са най-силни през първия месец. Често, тези грижи са съпроводени от неоснователни притеснения.

Полезна информация

Развитие на бебе на 2 месеца (Хранене и Режим)

16/07/2020

Убедени сме, че вече свикнахте с малкото мъниче и то с вас, разбира се. Хормоните започват да се нормализират, а всеотдайните грижи вземат превес над емоциите. Бебето на два месеца дори вече започва да ви различава – най-вече гласа ви.

Показва от 1 до 10 от общо 78 (8 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318