Полезна информация

Полезна информация

Най-предпочитаните материали за изработката на бебешки обувки

16/09/2017

Качествените обувки се познават по качествения материал. При бебешките обувки това правило важи с пълна сила. Но като млади и все още неопитни родители, вие, може би, се съмнявате кой точно материал е  най-добрият в избора на бебешки обувки. Не се притеснявайте, ако е така. Днес, ще ви дадем няколко много важни насоки относно материалите, използвани за изработка на бебешки обувки. Благодарение на нашите съвети покупката на обувки за вашето мъниче ще си се стори лесна като детска игра!

Полезна информация

Скъпи бебешки обувки - заслужават ли си наистина парите?

09/09/2017

И най-малко амбициозният родител е готов на всичко, за да осигури най-доброто на своето дете. Често, мамите са склонни да харчат премного пари за най-качествените, най-хвалените и общо взето най-скъпите стоки. За съжаление обаче някои от тези скъпи бебешки артикули са прехвалени или поне парите им не си заслужават толкова, особено по сравнение с евтините им алтернативи. Ще се съгласите с това твърдение, нали? А важи ли то за бебешките обувки? И мислите ли, че скъпите бебешки обувки си заслужават наистина парите? Ето какво смятаме ние, след като разговаряхме със специалисти…

Полезна информация

За бебешките обувки – съветите на ортопеда

03/09/2017

По всяка вероятност, и вие като родители нерядко получавате непоискани съвети и това силно ви дразни. Особено дразнещо е да ви съветват всякакви странични хора, които по един или друг начин твърдят, че са много наясно с отглеждането на деца и знаят отговора на всеки свързан с бебета въпрос.
Умният родител ще изслуша тези съвети и ще прецени сам в кой от тях да се вслуша. Умният родител ще предпочете съветите на специалиста и само в тези съвети ще се вслушва почти сляпо. В тази връзка, сигурно и вие сте на мнение, че когато става въпрос за бебешки обувки, най-ценни и качествени са съветите на ортопеда.

Полезна информация

Как да поддържаме обувките за прохождане?

31/08/2017

Бебешките обувки за прохождане са сред най-важния аксесоар от модния арсенал на вашето мъниче. Бодитата, сладките горнища и бебешките космонавти, най-често избираме по цвят и на око (каквото ни хареса), без притеснения за фактора комфорт, ако са от естествена материя, но при обувките нещата са малко по-различни. Те изиграват особено важна роля в развитието на детето. Лошо избраните обувки за прохождане могат да забавят момента на първите стъпки, а в последствие и да причинят неприятни усещания и дори рани. Но лошо поддържани обувки за прохождане, скъпи родители, съвсем не е по-малък проблем. Ето защо с избирането на качествени обувки за прохождане, задачата ви да дадете максимума от себе си, за да направите прохождането наистина приятно, не е приключила. Ще трябва да се научите и на няколко неща, свързани с правилната поддръжка на бебешките обувки за прохождане. Ние сме тук, за да ви дадем тези насоки наготово:

Полезна информация

Как да изберем правилния номер обувки за прохождане?

23/08/2017

Освен от добрата марка и производител, а също така и естествените материи, използвани при изработката, удобството на едни обувки за прохождане зависи и от правилно избрания размер. Да изберем правилния им размер обаче може да се окаже не толкова лесна задача, колкото например, да купим детска количка (та дори и съвременните бебешки колички са си нещо като второ висше) или да селектираме най-качествените бодита и ританки. Последните обикновено са с приблизителни размери: 0-3, 6-9, 18-24 месеца и т.н…По-особен е въпросът с обувките за прохождане и техният размер и поради факта, че от тях зависят първите стъпки на вашето мъниче. Сами се досещате, че ако му стискат или са му леко широки, дискомфортът ще забави опорно-двигателното развитие и ще ви отдалечи от заветния момент на първите направени уверено стъпки.

Полезна информация

Уверени първи стъпки на бебето – с какво да му помогнем да ги извърви?

16/08/2017

През своята първа година детето постига редица успехи и върхове в развитието си, като в това число можем да включим и първите стъпки. Всъщност, началната точка на прохождането на бебето няма как да бъде определена с точност или стимулирана от ортопеда ви. Всяко дете е различно и различни фактори изиграват важна или не толкова роля в неговото развитие. Ето защо прохождането няма конкретен период от детското развитие, а само възрастова рамка, в която е добре да се случи: някъде около първия рожден ден, в периода 8-15 месечна възраст. Все пак, чифт качествени обувки за прохождане, определено, би бил удачен подарък за този първи рожден ден.

Полезна информация

Обувки за прохождане – кога да се подготвим?

04/08/2017

Съвременният пазар за бебешки аксесоари е пълен с модерни и интересни предложения за обувки за прохождане. Въпрос на личен избор е дали да купим по-евтини, които да сменим, ако детето нещо не им хареса, или да инвестираме в скъп, но качествен и надежден модел. При всички случаи не само селекцията на най-добрата марка и дизайн на обувки за прохождане е важна отговорност на родителя, но и улучването на точния момент да го направи.

Полезна информация

5 причини да купите обувки за прохождане на детето си

25/07/2017

Живеем в модерен свят и трябва да сме щастливи, че той ни предлага разнообразие от удобства, без които, майките ни успешно, но с много мъка и усилия са се справили, за да ни отгледат. Какво ли щяхме да правим, ако ги нямаше памперсите? По-лесно ли е наистина да гледаме дете с бебефон, като го оставяме на самостоятелност, докато си свършим нещо из вкъщи или пък поработим зад компютъра? И наистина ли нямаме нужда от обувки за прохождане, след като преди децата са прохождали боси или с обикновени детски обувки в най-малката номерация?

Ще ви кажем нещо със сигурност – както памперсите спасяват живота на всяка майка днес, така и специализираните обувки за прохождане са иновация, която превръща родителството в далеч по-лесно и приятно занимание. Не бива и не трябва да се отричаме от новостите и нововъведенията. Те са тук, за да направят живота ни по-хубав и лесен, а в случая – на карта е заложен този на нашето дете.

Полезна информация

Топ грешки в избора на обувки за прохождане

20/07/2017

Предстои ви първата покупка на бебешки обувки? Възнамерявате да инвестирате в удобни и практични обувки за прохождане вместо в стандартни детски обувки? Добре сте се ориентирали, но преди да направите своята покупка, редно е да се запознаете с някои специфики и по-конкретно да се уверите, че няма да сбъркате в крайния си потребителски избор. За тази цел ние сме ви подготвили списъка с топ грешки при покупка на обувки за прохождане:

Полезна информация

Бебешки обувки за прохождане Pepino by Ricosta

14/07/2017

Bambini, Children, Enfants, Niños pequeños, Çocuklar …Много думи за това което е най-важно за нас: нашите деца. Думи, които са толкова различни, колкото специално и индивидуално e всяко дете. Но има едно нещо което е винаги същото - децата се нуждаят от любов и внимание. Любовта и вниманието са от съществено значение за развитието и растежа на бебето, за ученето да се доверяват на другите и за тяхното открито приветстване на едно бъдеще, което е пълно с щастие.

Показва от 1 до 10 от общо 14 (2 страници)