Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Нещата, които в никакъв случай да не казвате на една млада майка

23/04/2019

Да станеш майка за първи път е емоционален момент, който крие едновременно най-съкровените щастливи мигове за всяка жена и редица вътрешни конфликти, причини за усещане на безсилие и страх, а понякога дори и фактор за тревога

Полезна информация

Време е ли окончателно да скъсаме с бебешката количка

13/04/2019

Всяка майка елегантно и с особен финес бута детската количка през първите седмици след раждане, изпитвайки неистова гордост и щастие, сякаш кара истински автомобилен шедьовър, какъвто никой в квартала не може да си позволи.

Полезна информация

Как да изберем правилния номер обувки за прохождане?

13/04/2019

Освен от добрата марка и производител, а също така и естествените материи, използвани при изработката, удобството на едни обувки за прохождане зависи и от правилно избрания размер. Сами се досещате, че ако му стискат или са му леко широки, дискомфортът ще забави опорно-двигателното развитие и ще ви отдалечи от заветния момент на първите направени уверено стъпки.

Полезна информация

Мускулен хипертонус при бебето - всичко, което трябва да знаете

06/04/2019

Мускулен хипертонус е доста често срещано състояние при кърмачетата. Най-често, то се наблюдава след четвъртата седмица и може да продължи дори до 6-месечна възраст. Ако не се вземат навременни и правилни мерки срещу това състояние, мускулният хипертонус би могъл да продължи и до годинка, а също така и да допринесе до много сериозни негативни последици у бебето.

Полезна информация

Ако не спазвате тези принципи при избора на бебешки обувки за прохождане, по-късно ще съжалявате

04/04/2019

Вижте нашия кратък и лесносмилаем наръчник, по който да се водите, когато настъпи време за тази важна покупка.

Полезна информация

Всичко, което трябва да знаете за бебешките обувки - безплатен и полезен пътеводител

02/04/2019

Когато говорим за бебешки обувки, обикновено, става въпрос за две важни категории обувки. Естествено, първата и по-важна категория е тази на бебешките обувки за прохождане. Това обаче съвсем не е единственият чифт обувки, което може и / или трябва да притежава вашето дете до момента на първите успешни и стабилни крачки. Бебешки обувки са и обувките, с които го обувате за излизане най-вече когато времето е студено. Бебешки обувки са и обувките, които обувате на детето вкъщи отново за повече топлина и комфорт (тук условно можем да ги наречем бебешки пантофки).

Полезна информация

92% от родителите днес допускат тази грешка

02/04/2019

Всеки родител желае най-доброто за своето дете. Сигурни сме, че и вие сте точно такива родители – грижовни, всеотдайни, готови да дадете и последното в името на здравето на вашето мъниче. Но има едно голямо НО, един капан, в който много майки и бащи падат, без дори да се усетят…

Полезна информация

Комфортното нощно кърмене - мисия възможна

16/03/2019

Животът на майката през първите месеци от живота на новороденото е нещо като безкрайна въртележка, в която няма начало и край, а всичко е едно и също: кърмене, смяна на пелени, преспиване на ръце и отново: кърмене, смяна на пелени и преспиване на ръце.

Полезна информация

6 Въпроса, които почти всяка майка се пита преди първия рожден ден на детето си

06/03/2019

Измина почти една година, откакто за първи път гушна това малко създание, което днес, вече ти се струва толкова голямо, и с което вече сякаш сте едно цяло. Вероятно, като майка сте в пъти по-уверена, по-знаеща и по-можеща. И все пак, едва ли има мама на този свят, която поне веднъж… на ден да не си задава въпроса дали е достатъчно добра, грижовна и изобщо на правилния път в отглеждането на своето бебе.

Полезна информация

Да подготвим дома за пълзящото бебе

25/02/2019

Периодът на прохождане в 90% от случаите се предшества от така наречения период на пълзене. Често дори двата етапа от развитието на опорно-двигателния апарат на детето ги разглеждаме като един.

Показва от 1 до 10 от общо 83 (9 страници)