Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Как да помогнем при запек при бебе - Разхлабващи храни

17/03/2024

Запекът е един от най-често срещаните стомашни проблеми. Той е класически симптом при редица заболявания и временни неразположения. Ако не се овладее навреме, може да се превърне и в постоянно състояние.

Полезна информация

18 забавни игри за деца и родители за вкъщи

02/02/2024

Няма нищо по-ценно от искрената детса усмивка нали ? Зарадвайте децата си с 18 предложения за игри подходящи за домашна обстановка. Забавлявайте се  и помнете, всеки носи детето в себе си! 

Полезна информация

Как да изберем правилния номер обувки за прохождане?

02/02/2024

Освен от добрата марка и производител, а също така и естествените материи, използвани при изработката, удобството на едни обувки за прохождане зависи и от правилно избрания размер. Сами се досещате, че ако му стискат или са му леко широки, дискомфортът ще забави опорно-двигателното развитие и ще ви отдалечи от заветния момент на първите направени уверено стъпки.

Полезна информация

С бебе на море: какво съветват съвременните педиатри?

02/02/2024

Мнозина родители нямат търпение новият член да се появи в семейството и да правят заедно всички неща, които обичат. Да посетят всички места, които обожават, включително и морето, разбира се. 

Полезна информация

Спокойно пътуване с бебе в кола – мисия възможна

19/10/2023

С появата на малкото човече у дома много родители искат да споделят с него всички свои емоции, хобита и изобщо любими мигове от живота. Приключенски настроените мама и татко вероятно се питат дали едно пътуване с бебе в кола е възможно, безопасно и позволено.

Полезна информация

Отглеждане на бебе с котка или куче – да или не и какви са реалните рискове?

19/10/2023

Мнозина бъдещи родители поглеждат със смесени чувства към своя домашен любимец още докато трае бременността. Те са притеснени дали кучето или котката няма да навредят на бебето, доколко бързо ще се спогодят и дали изобщо ще се справят с какафонията, която съвсем скоро ще настъпи вкъщи.

Полезна информация

Кога започват да гукат и да се смеят бебетата?

19/10/2023

Мили родители, бременността е само началото на един дълъг низ от моменти на очакване. Кога ще поникне първото зъбче? Кога ще проходи? Кога ще ви каже, че ви обича?

Полезна информация

Подходящи играчки за бебе 0-12 месеца-какво казват експертите?

05/09/2023

Играчките са задължителен от детското развитие. Колкото и да не и се вярва на една изморена от вечното прибиране на стаята на своето мъниче майка, те имат и известен образователен характер.

Полезна информация

Кога бебето започва да разпознава мама?

05/09/2023

В развитието на бебето до навършването на първата годинка всеки месец е вълшебен. Всяка седмица поднася нещо ново. И всяка промяна е дългоочаквана. Истината е, че родителите понякога са склонни дори да бъдат нетърпеливи. Така например, всяка майка пита кога ще свършат коликите и ще започне никненето на първото зъбче. А таткото няма търпение да види първата самостоятелна крачка, за да започнат да ритат топка на двора.

Полезна информация

Как да научим бебето да яде твърда храна?

03/07/2023

Преминаването от мляко (без значение дали е кърма, или адаптирана формула) е сред основните и най-важните етапи на развитието при бебетата до навършване на първата година. И въпреки че звучи като един естествен процес, той затруднява, обърква или поне сериозно притеснява младите и неопитни родители.

Показва от 1 до 10 от общо 98 (10 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318