Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Прохождане на бебе - пълно ръководство

16/07/2020

Нещо ви подсказва, че онзи сублимен момент на първите самостоятелни крачки на вашето бебе е наближил? 

Полезна информация

Как да изберем качествени и хубави детски пантофи

16/07/2020

С настъпването на есента, настъпва и оживлението в домовете, в които има деца. Учебната година започва както за ученици, така и за малчуганите от детската градина. Всички родители знаят, че първият елемент за подготовката „Здравей, детска градина” е изборът на детски пантофи. 

Полезна информация

Развитие на бебе на 2 месеца (Хранене и Режим)

16/07/2020

Убедени сме, че вече свикнахте с малкото мъниче и то с вас, разбира се. Хормоните започват да се нормализират, а всеотдайните грижи вземат превес над емоциите. Бебето на два месеца дори вече започва да ви различава – най-вече гласа ви.

Полезна информация

Бебе на 3 месеца (Режим и Развитие)

16/07/2020

Изминаха три месеца от появата на вашето мъниче и сигурно тръпнете да разберете какво ви предстои от тук нататък. Лично ние вие желаем само хубави и щастливи моменти, с повече сън за мама и повече първи усмивки за малкото съкровище, а за тати – нека продължава да е все така внимателен, информиран и разбиращ. Естествено, да бъдеш родител се учиш, докато си жив. 

Полезна информация

Ръководство: Развитие на бебе на 4 месеца

16/07/2020

Честито! Вашето бебче порасна с още един месец! На 4 месеца ще ви се стори доста развито, сякаш много по-голямо, откакто ви изписаха и пълно с изненади. Нека да поговорим по-нашироко за тези изненади, както и за всичко, което се очаква от вас като родителски грижи.  

Полезна информация

Бебе на 5 месеца - Ръст, тегло и захранване

16/07/2020

С всеки изминал ден, новороденото ви радва и изумява все повече и повече, нали? Какво се случва обаче с бебе на 5 месеца? Какво ново може да прави? Какво ново вие като родители трябва да правите? В този материал, ще разгледаме всичко важно, свързано с развитието на бебе на 5 месеца.  

Полезна информация

Развитие на бебе на 6 месеца – Сън, Хранене и Килограми

16/07/2020

Когато бебето чукне 6 месеца, съвременните родители често си създават празник за първи половин рожден ден или поне се отдават на едни силно емоционални моменти, свързани с тези първи емблематични месеци от раждането на детето им.

Полезна информация

Развитие на бебе на 7 месеца - сън, примерно меню и гимнастика

16/07/2020

С навършването на 7 месеца, вашето бебе не просто вече изглежда като едно доста по-оформено малко човече, но и придобива нови умения, които ще ви носят поредните поводи за радост и гордост. 

Полезна информация

Развитие на бебе на 8 месеца - Ръст, Килограми и Игри

16/07/2020

Осмият месец след раждане сякаш поставя край на спомените от родилното, за бременности, недоспиване от колики и трудности с кърменето. Порасналото бебе на 8 месеца започва все по-често да ви впечатлява със своите нови умения, а самото то за себе си открива още повече вълшебства и интригуващи неща в заобикалящия го свят.

Полезна информация

Бебе на 9 месеца - Режим на хранене и примерно меню

16/07/2020

Вашето бебе е вече на 9 месеца и сигурно се чувствате далеч по-уверени като родители в своите грижи и начин на отглеждане. 

Показва от 1 до 10 от общо 74 (8 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318