Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Спокойно пътуване с бебе в кола – мисия възможна

19/10/2023

С появата на малкото човече у дома много родители искат да споделят с него всички свои емоции, хобита и изобщо любими мигове от живота. Приключенски настроените мама и татко вероятно се питат дали едно пътуване с бебе в кола е възможно, безопасно и позволено.

Полезна информация

Отглеждане на бебе с котка или куче – да или не и какви са реалните рискове?

19/10/2023

Мнозина бъдещи родители поглеждат със смесени чувства към своя домашен любимец още докато трае бременността. Те са притеснени дали кучето или котката няма да навредят на бебето, доколко бързо ще се спогодят и дали изобщо ще се справят с какафонията, която съвсем скоро ще настъпи вкъщи.

Полезна информация

Кога започват да гукат и да се смеят бебетата?

19/10/2023

Мили родители, бременността е само началото на един дълъг низ от моменти на очакване. Кога ще поникне първото зъбче? Кога ще проходи? Кога ще ви каже, че ви обича?

Полезна информация

Подходящи играчки за бебе 0-12 месеца-какво казват експертите?

05/09/2023

Играчките са задължителен от детското развитие. Колкото и да не и се вярва на една изморена от вечното прибиране на стаята на своето мъниче майка, те имат и известен образователен характер.

Полезна информация

Кога бебето започва да разпознава мама?

05/09/2023

В развитието на бебето до навършването на първата годинка всеки месец е вълшебен. Всяка седмица поднася нещо ново. И всяка промяна е дългоочаквана. Истината е, че родителите понякога са склонни дори да бъдат нетърпеливи. Така например, всяка майка пита кога ще свършат коликите и ще започне никненето на първото зъбче. А таткото няма търпение да види първата самостоятелна крачка, за да започнат да ритат топка на двора.

Полезна информация

Как да научим бебето да яде твърда храна?

03/07/2023

Преминаването от мляко (без значение дали е кърма, или адаптирана формула) е сред основните и най-важните етапи на развитието при бебетата до навършване на първата година. И въпреки че звучи като един естествен процес, той затруднява, обърква или поне сериозно притеснява младите и неопитни родители.

Полезна информация

Има ли наистина ефект Боуен терапия за колики при бебета?

03/07/2023

През последното десетилетие наблюдаваме значителен ръст в потребителския интерес към алтернативната и холистична терапия. Той обаче не е фокусиран единствено и само към традиционната хомеопатия или методите на народната медицина. 

Полезна информация

Витамин Д за бебета – защо, кога, как и колко?

03/07/2023

Поздравления за вашата нова и най-съкровена роля във вашия живот: ролята на родител. А сега следва ключовото в нея. Да предоставите максимални, адекватни и постоянни грижи за своето мъниче.

Полезна информация

Никнене на зъби при бебе – Симптоми и признаци

31/03/2023

Никнене на зъби е един от най-естествените и същевременно болезнени етапи в развитието на бебето. Според специалистите повече от 90% от децата страдат от неприятни симптоми в тази фаза на своето израстване. 

Полезна информация

На колко месеца се слага бебето в прохoдилка?

31/03/2023

Прохождането е един от най-вълнуващите периоди в бебешкото развитие. За разлика от коликите и никненето на зъби, при него няма неприятни симптоми, а само незабравими и прекрасни емоции. 

Показва от 1 до 10 от общо 96 (10 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318