Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Ред на въвеждане и захранване на бебето с месо и жълтък

13/01/2021

След като сте стигнали до етапа за въвеждането на месо и жълтък, значи захранването на вашето бебе върви с пълна сила. Разбира се, след първите зеленчуци в сварен или приготвени на пара вид, и най-вкусното за едно шестмесечно бебе – плодовото пюре – следват както се казва, сериозните храни. 

Полезна информация

Бременност с близнаци по седмици (Симптоми, Хранене и Рискове)

12/01/2021

Ако забременяването е чудо, то тогава бременността с близнаци определено е двойно чудо. Няма култура или народ, в която раждането на близнаци да не се смята за истинска благословия, за невероятен късмет, за радост умножена по две. 

Полезна информация

Прохождане на бебе - пълно ръководство

08/01/2021

Нещо ви подсказва, че онзи сублимен момент на първите самостоятелни крачки на вашето бебе е наближил? 

Полезна информация

Как да изберем качествени и хубави детски пантофи

08/01/2021

С настъпването на есента, настъпва и оживлението в домовете, в които има деца. Учебната година започва както за ученици, така и за малчуганите от детската градина. Всички родители знаят, че първият елемент за подготовката „Здравей, детска градина” е изборът на детски пантофи. 

Полезна информация

Развитие на бебе на 1 месец (Хранене и Къпане)

08/01/2021

Безспорно, вълнението, но и притеснението около грижите за новороденото са най-силни през първия месец. Често, тези грижи са съпроводени от неоснователни притеснения. 

Развитие на бебе на 2 месеца (Хранене и Режим)

08/01/2021

Убедени сме, че вече свикнахте с малкото мъниче и то с вас, разбира се. Хормоните започват да се нормализират, а всеотдайните грижи вземат превес над емоциите. Бебето на два месеца дори вече започва да ви различава – най-вече гласа ви. 

Бебе на 3 месеца (Режим и Развитие)

08/01/2021

Изминаха три месеца от появата на вашето мъниче и сигурно тръпнете да разберете какво ви предстои от тук нататък. Лично ние вие желаем само хубави и щастливи моменти, с повече сън за мама и повече първи усмивки за малкото съкровище, а за тати – нека продължава да е все така внимателен, информиран и разбиращ. Естествено, да бъдеш родител се учиш, докато си жив.

Полезна информация

Ръководство: Развитие на бебе на 4 месеца

08/01/2021

Честито! Вашето бебче порасна с още един месец! На 4 месеца ще ви се стори доста развито, сякаш много по-голямо, откакто ви изписаха и пълно с изненади. Нека да поговорим по-нашироко за тези изненади, както и за всичко, което се очаква от вас като родителски грижи. 

Полезна информация

Бебе на 5 месеца - Ръст, тегло и захранване

08/01/2021

С всеки изминал ден, новороденото ви радва и изумява все повече и повече, нали? Какво се случва обаче с бебе на 5 месеца? Какво ново може да прави? Какво ново вие като родители трябва да правите? В този материал, ще разгледаме всичко важно, свързано с развитието на бебе на 5 месеца. 

Полезна информация

Развитие на бебе на 6 месеца – Сън, Хранене и Килограми

08/01/2021

Когато бебето чукне 6 месеца, съвременните родители често си създават празник за първи половин рожден ден или поне се отдават на едни силно емоционални моменти, свързани с тези първи емблематични месеци от раждането на детето им. 

Показва от 1 до 10 от общо 84 (9 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318