Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Детски зимни боти и ботуши
С качествени детски зимни боти и ботуши игрите продължават и в студеното време

Покупката на качествени и стабилни детски зимни боти и ботуши е не само наложителна, ами и важна задача за всеки родител. Грешно е да се смята, че това са обувки, които детето няма да обуе кой знае колко пъти през годината, поради което и изборът не следва да е толкова внимателен и критичен. Напротив – децата не само че нямат намерение да спрат да играят и лудуват навън в студеното, дъждовно или с обилни снеговалежи време – ами е много вероятно да засилят темпото в тези климатични условия. Ето защо когато избираме зимни детски ботуши трябва даже да сме двойно по-взискателни от гледна точка на изработка, анатомична конструкция, стабилност и издържливост. Детските зимни ботуши не просто трябва да са комфортни като всяка друга зимна обувка, но и да притежават допълнителни функции като поддържане на нормална телесна температура, влагоустойчивост и протекция срещу подхлъзване.

Най-съществените фактори, по които да се водим при избор на детски зимни ботуши

Тук е важно да отбележим, че критериите за качество и надеждност са еднакви както при детските зимни боти, така и при ботушите за сняг и дъжд. Ето защо по-долу ви предлагаме инструкции за практична и отговорна покупка и на боти, и на ботуши за зимата:

Следвайте стандартните указания за определяне на размера

Ще ви напомни, че за правилното вземане на размер на детски обувки е важно да очертаете крачето на детето на лист хартия, след това да измерите дължината между двете най-крайни точки и към нея да добавите около сантиметър и половина. Съвременните производители на детски зимни ботуши изписват на етикета не само конкретния размер (22, 20, 36 номер, например), но и дължината на стелката в сантиметри. Точно това е подходът, който трябва да следвате и при избор на детски зимни боти или ботуши. Всеобщата практика сред родителите е да добавят значително повече от сантиметър и половина към получената след очертаването на крака дължина. Целта им е да освободят място в обувката за по-дебел чорап поради евентуално силно застудяване или предпазване от намокряне. Това обаче е изцяло излишно. Сама по себе си, конструкцията на зимните детски ботуши е по-широка от тази на летните обувки, например. Ето защо за по-дебел чорап ще има място в обувката с обичайния размер на детето ви. А и не забравяйте, че дори допълнителен чифт чорап не увеличава крака на дължина, а на ширина, така че търсене на твърде много допълнително място в зимните детски ботуши е излишно.

Материалът има значение при избора на детски зимни боти

Практиката гласи, че детето се чувстват най-комфортно и сигурно в обувки от естествени материали. И при избор на детски зимни боти и ботуши не следва да се правят изключения, тоест търсете опции от естествена кожа или велур (най-добре агнешка или овча). Специфичното при зимните детски ботуши е, че те трябва да осигурят повече топлина за детското краче. В тази връзка, когато говорим за материал, от който са направени перфектните детски зимни боти, нямаме на предвид само външната обвивка на обувката, но и наличие на подплата. Идеалният вариант за този критерий е подплатата от пух.

Търсете детски зимни боти и ботуши, подходящи за атмосферната обстановка навън

С други думи, те трябва да са стабилни, устойчиви на лед и локви. Нашият съвет е да фокусирате вниманието си главно върху изработката и материала на подметката. Качествените детски зимни ботуши онлайн се предлагат във вариант с подметка от каучук или поливинилхлорид (така нареченото ПВЦ).

Защо да закупите детски зимни ботуши онлайн ?

В сайта ни ще намерите първокласни детски зимни ботуши онлайн от най-високо качество. Ние работим само с доказали се през годините марки, които държат не само на визията, а основно на идеята за „смели, сигурни и стабилни детски стъпки“ без значение от възрастта, местоположението или специфичните здравословни нужди. В допълнение, нашият богат асортимент разполага с изобилие от уникални дизайни за най-претенциозните на тема цветове и мотиви принцеси, както страхотни концепции за щурите и винаги готови за игри момчета! 

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318