Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Анатомични бебешки обувки за прохождане, бебешки буйки
Как да изберем най-практичните бебешки обувки за прохождане?

За пълни с веселие и щастливи игри детето Ви има нужда от здрави, качествени и елегантни обувки за прохождане, не смятате ли? Необходимо е те да осигуряват безопасност и защита. Същевременно, първите бебешки обувки за първите стабилни стъпки трябва да накарат децата да се чувстват сякаш са боси, да носят комфорт и да не ограничават нито естественото желание, нито свободата за движение. Препоръчваме на родителите да изберат бебешки обувки направени от висококачествени материали, които изолират от студа през зимата, и горещината през летните месеци. Стремете се винаги да подбирате водоустоичиви модели, позволяващи на краката да дишат. Педиатрите препоръчват първите обувки на бебето да бъдат с връзки или регулиращи се и самозалепващи се ленти. За удобството на бебешкото краче е важно езикът на обувката да e добре прилепнал към глезена му. За да предпазим малките палавници от прекомерно изпотяване и протриване на крачетата е важно бебешките буйки за прохождане да бъдат изработени от подходящи материи като естествена кожа, екокожа и велур.

 

Как да разберем правилния размер  буйки за прохождане?


Трудно е да се улучи точния размер на обувките за прохождане на бебето, но не и невъзможно! Тук сме, за да ви дадем правилните насоки. Важно е да се избегне риск от притискане, търкане на кожата и неприятни мазоли е препоръчително обувките да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото. Някои родителите използват простичкия тест за улучване на точния размер,като натиснат палеца срещу върха на обувката. Той обаче не винаги е ефикасен, тъй като децата често свиват пръстите си, нервничейки докато са в магазина, вместо да играят на площадката в парка. Нашият съвет при определянето на размера на ортопедичните бебешки буйки за прохождане е да очертаете на лист хартия крачето на детето спрямо неговата подметка. Измерете дължината настъпалото (разстоянието от върха на палеца до края на петата) в сантиметри,защото освен номера на обувката в етикета ще намерите информация за дължинатана стелката в см. Към получената дължина се добавят още 12мм с цел осигуряванена повече комфорт на детето.

 

Какво е нужно да знаем при избора на  буйки и обувки за прохождане?

Подметка

Стабилността на подметката играе важна роля вправилното развитие на бебешкото краче. Препоръчително е материалът, от който еизработена да бъде каучук, силикон или гума, което спомага за стабилността набебешкото стъпало и предотвратяването от пързаляне.

Стелка

Мненията „За“ и „Против“ при стелките на бебешките буйки за прохождане се разграничават коренно на част от ортопедите и родителите. Част от специалистите споделят мнение, че не е препоръчително да се носят ортопедични стелки от малките деца между 1-4 годишна възраст. Екипът на BeBuvki препоръчва използването на анатомични стелки с цел стимулиране развитието на мускулатурата на стъпалото.

Грайфер

При избора на буйки за прохождане е важно подметката да има грайфер, който предпазва детското краче от подхлъзване в дъждовно и мокро време. При избора на грайфер на обувките важи правилото на мечо пух: „Колкото повече, толкова повече“. Или казано с друго думи, колкото по-дълбок е, толкова по-стабилен е детският глезен при стъпване.

Материал на изработка

Изключително важно за малкото прохождащо краче е да има възможност да диша докато опознава не обятния и обкръжаващ го свят.Изработката на обувките от естествена кожа позволява на бебешкото краче да остане сухо по време на играта.

Модели обувки за прохождане

От особено значение за правилното развитие набебешкото краче играе стабилността на детския глезен. Световните лидери визработката на обувки за прохождане, като Pediped и Ricosta, препоръчватмоделите да бъдат изработени с цип, връзки или регулиращи се самозалепващи селенти. които биха осигурили стабилността на детското глезенче.

Ще са ви нужни не повече от 10 минути, за да намерите чудесни бебешки обувки за прохождане в нашия богат асортимент!

Време е за отговорен и грижовен избор на практични и модерни бебешки обувки за прохождане, скъпи родители! Не се тревожете, попаднали сте на правилното място и покупкатана първите обувки за бебето ще ви се стори като детска игра. В нашата селекция ще намерите висококачествени, стабилни и изключително трайни на всякакви климатични условияи пакости модели. Специално за родителите, които държат да предоставят най-доброто на своите момченца или момиченца, за да растат здрави и щастливи, сме подбрали бебешки обувки за прохождане с анатомична конструкция, първокласни материи с изключително лесна поддръжка и оригинални дизайни. Не забравяйте, че освен за навременното прохождане, първите обувки за детето ще изиграят съществена роля в правилното развитие на стъпалото, елиминирайки опасността от бъдещи ортопедични проблеми.

 

Изберетепе рфектния модел за палавите бебешки крачета у дома в онлайн магазин Bebuvki.com още днес. Ние доставяме до всяка точка на страната, а цените са конкурентни и разумни, в отлична комбинация с високо качество и гаранция за дълготрайна употреба!

 

За най-любопитните !

Основна цел пред нас като родители и семейство е съпровождането и осигуряването на обувки за нашите деца през различните периоди на развитието на малките и палави крачета. За целта сме подбрали, специално за Вас, избрани модели буйки за прохождане, пантофки, гумени ботуши,сандали ,аква обувки и бебешки маратонки от онлайн магазин BeBuvki! 

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318