Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Видове болки в корема при бременност

10/10/2020

Не всяка родилка е родена под щастливата звезда, за да бъде удостоена с лека и цветуща бременност. Всеки женски организъм е индивидуален, а и всяко малко същество – особено с по-изразен характер – може да покаже чертите си още докато е в корема на майка си. А както знаете, всичко, което се случва с бебето, го изпитва и майката.

Полезна информация

8 съвета за правилно изцеждане на кърма

10/10/2020

Важно е да отбележим, че днес процентът на кърмачките, които предпочитат или са намерили изцеждането като единствена оптимална алтернатива за тях, се увеличава стремглаво по сравнение с майките, които успяват да поставят бебето на гърда през необходимите времеви интервали.

Полезна информация

Превенция на алергии при най-малките

06/10/2020

Според официални статистики, регистрираните случаи на деца с алергии – без значение дали става въпрос за хранителни, или за всякакви агенти от заобикалящата ни околна среда – се увеличава скоростно и само за последните години този ръст е приблизително 45%.

Полезна информация

Мускулен хипертонус при бебето - всичко, което трябва да знаете

29/09/2020

Мускулен хипертонус е доста често срещано състояние при кърмачетата. Най-често, то се наблюдава след четвъртата седмица и може да продължи дори до 6-месечна възраст. Ако не се вземат навременни и правилни мерки срещу това състояние, мускулният хипертонус би могъл да продължи и до годинка, а също така и да допринесе до много сериозни негативни последици у бебето.

Полезна информация

Ако не спазвате тези принципи при избора на бебешки обувки за прохождане, по-късно може би ще съжалявате

27/08/2020

Вижте нашия кратък и лесносмилаем наръчник, по който да се водите, когато настъпи време за тази важна покупка.

Полезна информация

Най-ранните признаци и симптоми на бременност

23/08/2020

Преди заветните две черти на аптечния тест за бременност е възможно очакващите майки да бъдат сигнализирани, че може би, най-накрая, чудото или случайното щастие се е случило.

Полезна информация

18 забавни игри за деца и родители за вкъщи

27/03/2020

Няма нищо по-ценно от искрената детса усмивка нали ? Зарадвайте децата си с 18 предложения за игри подходящи за домашна обстановка. Забавлявайте се  и помнете, всеки носи детето в себе си! 

Полезна информация

Анемия при бебе (Причини за нисък хемоглобин)

11/03/2020

Въпреки че анемията е достатъчно често срещано явление при възрастните, при бебета тя е особено популярна, особено на възраст между 6 и 18 месеца. Причините за това здравословно състояние са много, като всяка от тях обяснява появата на една от двата вида анемии, а именно желязнодефицитна анемия и мегалобластна анемия.

Полезна информация

Никнене на зъби при бебе (Температура + облекчаване на болката)

11/03/2020

Само мама и татко, които са преминали през периода на никненето на зъбките, знаят колко труден и понякога дори кошмарен може да бъде той. Разбира се, дори вие тепърва да започвате да се сблъсквате с този процес, вероятно, имате нужда от информация, която и да ви подготви, и да ви успокои, че безсънните нощи и ежедневният рев рано или късно ще отминат. Ето защо, събрахме за вас всичко, което трябва да знаете за никненето на зъбките при бебетата

Полезна информация

Причини за късно прогваряне при момичетата и момчетата

04/03/2020

След късното прохождане, вероятно най-притеснително за родителите е късното проговаряне. И ако за късното прохождане можем да направим усилия и да вземем допълнителни мерки като качествени обувки за прохождане, проходилка, колани и така нататък, с проговарянето нещата сякаш стоят малко по-сложно. 

Показва от 21 до 30 от общо 84 (9 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318