Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Изключителни съвети за правилното и навременно развитие на фината моторика при най-малките

13/07/2019

Развитието на фината моторика е чисто и просто развитието на определени групи мускули в човешкото тяло, а именно тези на пръстите (и на ръцете, и на краката), китките, езика, устните. Навременното и правилното развитие на фината моторика, обикновено, се свърза с възможността на бебето да започне да комуникира по-бързо и лесно, както и да проходи безпроблемно без значение какви обувки за прохождане сте купили или какво е наследило от вас като ген в тази насока.

Полезна информация

Топ митове за бебешката хигиена

13/07/2019

Само човек, който няма деца, може да смее да твърди, че грижите за бебето не е чак толкова сложна задача. Голямата истина е, че с бебе на ръце – особено ако сте млади и неопитни родители – никак не е лесно, най-вече през първите му дни

Полезна информация

Топ задължения на тати при бебе под 1 годинка

13/07/2019

Скъпи мъже, с успешното зачеване вашите ангажименти към детето ви съвсем не приключват, ами тепърва започват. Живеем в модерен свят и ако си мислите, че намерението ви да превърнете съпругите си в домашен робот 3 в 1 (майка, домакиня и любовница) е удачен, лъжете се. Време е да се информирате за топ задълженията, които е добре да бъдат вкарани в графика на един татко на бебе под 1 година. 

Полезна информация

Как да разпознаем надареното дете?

13/07/2019

Едва ли има родител, който не смята, че детето му е специално. Няма спор, че на мама гарджето винаги е най-хубавото и най-умно. Това е в природата на всяка майка и баща.  

Полезна информация

5 Идеи за забавление, когато навън не става за разходка

13/07/2019

В сезона активните снегове, вирусни инфекции и кучешкия студ, разходките с бебето навън не просто са рядкост, ами направо истински празник. През останалото време седенето вкъщи се превръща в постоянно състояние, а забавленията в един момент се изчерпват. Рано или късно, майките и татковците трябва да вкарат в действие въображението си, за да измислят с какво да разсейват и занимават детето у дома.

Полезна информация

За бебето и банята...

13/07/2019

Ето, че вече сте си у дома, след престоя в родилното, с малкото мъниче и уплашения татко. Всичко, което научихте от акушерките и сестрите обаче я е запомнено, я не толкова добре – и е разбираемо, имайки на предвид всичките преживени емоции. Вероятно, в края на деня при вас ще настъпи лек страх и дори притеснение, защото моментът на къпането наближава, а вие се притеснявате дали няма да объркате нещо, дали няма да стресирате детето повече, отколкото дори вие сте стресирани…

Полезна информация

Бебешките пантофки - излишна или необходима придобивка за детето?

13/07/2019

Всяка бъдеща мама знае, че малко преди да дойде големия ден и най-щастливият и емоционален и в същото време, отговорен и важен, момент в живота й, тя трябва да изпълни покупките от списъка с първите по необходимост вещи за детето. Бебешкият списък с първоначалните стоки от първа необходимост обаче напоследък стана прекалено дълъг и обемист, като голяма част от попълненията му са по-скоро излишни разходи.

Полезна информация

Топ грешки в избора на обувки за прохождане

13/07/2019

Предстои ви първата покупка на бебешки обувки? Възнамерявате да инвестирате в удобни и практични обувки за прохождане вместо в стандартни детски обувки? Добре сте се ориентирали, но преди да направите своята покупка, редно е да се запознаете с някои специфики и по-конкретно да се уверите, че няма да сбъркате в крайния си потребителски избор. За тази цел ние сме ви подготвили списъка с топ грешки при покупка на обувки за прохождане:

Полезна информация

Ползи от активната и пасивната гимнастика за вашето бебе

13/07/2019

През първата една година от своето развитие новороденото има особена нужда от 4 основни фактора за неговото духовно и физическо здраве: правилно хранене (по възможност изключително кърмене до 6-месечна възраст и навременно захранване), пълноценен сън, разходки на свеж въздух и с възможност за достъп до повече слънчева светлина и разбира се, не на последно място гимнастика. В големите учебници за гледане на бебе от соца, но и в удобните и практични интернет статии със сбита информация за всичко важно в тази насока ще разберете, че когато става въпрос за новородено, познаваме два вида гимнастика – пасивна и активна.

Полезна информация

Как да поддържаме обувките за прохождане?

13/07/2019

Бебешките обувки за прохождане са сред най-важния аксесоар от модния арсенал на вашето мъниче. Бодитата, сладките горнища и бебешките космонавти, най-често избираме по цвят и на око (каквото ни хареса), без притеснения за фактора комфорт, ако са от естествена материя, но при обувките нещата са малко по-различни. Те изиграват особено важна роля в развитието на детето. Лошо избраните обувки за прохождане могат да забавят момента на първите стъпки, а в последствие и да причинят неприятни усещания и дори рани. Но лошо поддържани обувки за прохождане, скъпи родители, съвсем не е по-малък проблем. Ето защо с избирането на качествени обувки за прохождане, задачата ви да дадете максимума от себе си, за да направите прохождането наистина приятно, не е приключила. Ще трябва да се научите и на няколко неща, свързани с правилната поддръжка на бебешките обувки за прохождане. Ние сме тук, за да ви дадем тези насоки наготово:

Показва от 21 до 30 от общо 91 (10 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318