Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Бебе на 5 месеца - Ръст, тегло и захранване

08/01/2021

С всеки изминал ден, новороденото ви радва и изумява все повече и повече, нали? Какво се случва обаче с бебе на 5 месеца? Какво ново може да прави? Какво ново вие като родители трябва да правите? В този материал, ще разгледаме всичко важно, свързано с развитието на бебе на 5 месеца. 

Полезна информация

Развитие на бебе на 6 месеца – Сън, Хранене и Килограми

08/01/2021

Когато бебето чукне 6 месеца, съвременните родители често си създават празник за първи половин рожден ден или поне се отдават на едни силно емоционални моменти, свързани с тези първи емблематични месеци от раждането на детето им. 

Полезна информация

Развитие на бебе на 7 месеца - сън, примерно меню и гимнастика

08/01/2021

С навършването на 7 месеца, вашето бебе не просто вече изглежда като едно доста по-оформено малко човече, но и придобива нови умения, които ще ви носят поредните поводи за радост и гордост.

Полезна информация

Развитие на бебе на 8 месеца - Ръст, Килограми и Игри

08/01/2021

Осмият месец след раждане сякаш поставя край на спомените от родилното, за бременности, недоспиване от колики и трудности с кърменето. Порасналото бебе на 8 месеца започва все по-често да ви впечатлява със своите нови умения, а самото то за себе си открива още повече вълшебства и интригуващи неща в заобикалящия го свят. 

Полезна информация

Бебе на 9 месеца - Режим на хранене и примерно меню

08/01/2021

Вашето бебе е вече на 9 месеца и сигурно се чувствате далеч по-уверени като родители в своите грижи и начин на отглеждане.

Полезна информация

Развитие на бебе на 10 месеца и примерно меню за хранене

08/01/2021

Бебето на 10 месеца е вече едно почти изцяло развито малко човече, което проявява интерес към околния свят осезаемо, съзрява за самостоятелност като ходене и хранене, а освен това, се нуждае от вашата любов и грижа повече от всякога.

Полезна информация

Бебе на 11 месеца - Сън, Хранене и Килограми

08/01/2021

Разгледайте, материала в, който сме се опитали да съберем почти цялата информация за физическо развитие, хранене, сън и двигателни умения при бебе на 11 месеца. 

Полезна информация

Бебе на 1 година - Сън, Килограми, Развитие и Игри

08/01/2021

Честит първи рожден ден на вашето мъниче. Беше щура, различна, лишена от сън, но пък пълна с толкова много позитивни емоции година, а? Знаем, че в момента главно сте заинтересовани от две основни неща – как да организираме първия паметен рожден ден на вашето дете и как да обезопасим дома! 

Полезна информация

Списък за новородено бебе

21/12/2020

Един от най-вълнуващите моменти по време на бременността на всяка жена е пазаруването за предстоящото да се появи малко човече на бял свят. Покупките за бебето са едновременно вълнуващи и изпълнени с много трепети, а понякога и с притеснения 

Полезна информация

Ред при захранване със зеленчуци и плодове

21/12/2020

Захранването на бебе е естествен процес, при който постепенно майчиното (или адаптираното) мляко се замества с твърда храна. Под твърда храна, разбира се, в случая става дума за стандартна храна, предложена на детето под формата на пюре или в максимално мек вариант поради липса на поникнали зъби, с които да я сдъвче

Показва от 21 до 30 от общо 96 (10 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318