Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Как да разпознаем надареното дете?

20/04/2018

Едва ли има родител, който не смята, че детето му е специално. Няма спор, че на мама гарджето винаги е най-хубавото и най-умно. Това е в природата на всяка майка и баща.  

Полезна информация

За и против спането заедно с бебето

20/04/2018

Преди да започнем да изброяваме плюсовете и минусите по темата за спането с бебето, нека да направим важно уточнение. Тук става въпрос за спане заедно в едно легло, а не в една стая. Ние съветваме всички родители да държат под око децата си, като разположат техните кошари в спалнята. Прекалено ранното отделяне на детето само в стая е стресово и особено рисково. 

Полезна информация

С малко бебе е време за робот вкъщи

20/04/2018

Най-често новодомците или семействата с новородено се ориентират към разучаване възможностите на роботите за почистване. В това отношение, от няколко години на нашия пазар има наистина много голям избор от марки модели и разновидности като функционалност роботи. Добре е да знаете някои неща за почистващите роботи, преди изобщо да се ориентирате към марка модел.

Полезна информация

5 Идеи за забавление, когато навън не става за разходка

08/03/2018

В сезона активните снегове, вирусни инфекции и кучешкия студ, разходките с бебето навън не просто са рядкост, ами направо истински празник. През останалото време седенето вкъщи се превръща в постоянно състояние, а забавленията в един момент се изчерпват. Рано или късно, майките и татковците трябва да вкарат в действие въображението си, за да измислят с какво да разсейват и занимават детето у дома.

Полезна информация

Най-лесните практики да приучите детето на гърне

02/03/2018

Вашето мъниче най-накрая е проходило, с гордост сваляте първите му бебешки обувки за прохождане, защото вече е голямо и можете да му купите нещо новичко…Това, вероятно, е и моментът, в който започвате да се замисляте за приучаване към гърне. Кога точно е удачният период за отучване от памперса е доста трудно да се каже. И дори да ви е омръзнало да чувате фразата „всяко дете е индивидуално“, и тук ще трябва да ви я припомним, защото наистина – за някои деца е лесно да седнат на гърнето, но за други това се превръща в мъчителен процес, който процес е още по-мъчителен и за самите родители.

Полезна информация

Всичко, което трябва да знаем за никненето на зъбките при бебетата

24/02/2018

Само мама и татко, които са преминали през периода на никненето на зъбките, знаят колко труден и понякога дори кошмарен може да бъде той. Разбира се, дори вие тепърва да започвате да се сблъсквате с този процес, вероятно, имате нужда от информация, която и да ви подготви, и да ви успокои, че безсънните нощи и ежедневният рев рано или късно ще отминат. Ето защо, събрахме за вас всичко, което трябва да знаете за никненето на зъбките при бебетата

Полезна информация

За бебето и банята...

17/02/2018

Ето, че вече сте си у дома, след престоя в родилното, с малкото мъниче и уплашения татко. Всичко, което научихте от акушерките и сестрите обаче я е запомнено, я не толкова добре – и е разбираемо, имайки на предвид всичките преживени емоции. Вероятно, в края на деня при вас ще настъпи лек страх и дори притеснение, защото моментът на къпането наближава, а вие се притеснявате дали няма да объркате нещо, дали няма да стресирате детето повече, отколкото дори вие сте стресирани…

Полезна информация

Хващаме полет с бебе на ръце - мисия възможна

05/02/2018

Внимание, внимание – бебе на борда! Внимание, внимание – бебе на борда! Всъщност, да летите с бебето си не е чак толкова странно или специфично, че да изпадате в паниката, в която сте в момента. Ключовото тук е да се настроите положително и да сте се запасили с важни съвети, които да ви послужат за подготовката.

Полезна информация

Двигателните способности на бебето през първата половина от неговия живот

27/01/2018

През първата половина от живота си бебетата преминават през така нареченото обучение за това как да контролират своите мускули, а освен това и да разбират сетивните си усещания и едновременно с тези неща и да изразяват физическите и емоционалните си нужди. Какви по-конкретно обаче са двигателните способности на бебето през първите шест месеца?

Полезна информация

Първото падане на детето - всичко, което да знаеш, преди да се обвиниш колко лоша майка си

20/01/2018

Първото падане на детето е истински кошмар за една майка. След шокът и паниката настъпва една агония на обвинения. Но вие не сте лоша майка – понякога падането е неизбежно, колкото и нащрек да сте били през цялото време. Освен това, малко са фаталните падания или поне опасни.

Показва от 51 до 60 от общо 86 (9 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318