Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Топ съвети за успокояване на плачещо или нервно бебе

13/01/2018

Няма майка, която да не се е сблъсквала с истерията на ревящо или постоянно нервно бебе. Не винаги обаче причината за този плач е глад, жажда, сънливост или някаква болка. Много често, бебета, както се казва, просто си плачат – дори някои го правят, защото им е станало скучно. Да оставиш детето си да се наплаче, категорично, не е най-удачният вариант за справяне със ситуацията за много жени.

Полезна информация

5 Причини, обясняващи защо детето ви все още не прохожда

05/01/2018

Приблизително около първият рожден ден е периодът, в който детето или вече е проходило, или прави първите си успешни опити да стъпва. Всяко бебе обаче, знаете, е строго индивидуално и дори да обуем един и същи чифт бебешки обувки за прохождане на десет деца, това съвсем не означава, че те ще проходят еднакво добре и в един и същи момент.

Полезна информация

7 Прости правила за разходката на бебето в студа

29/12/2017

Обикновено, с наближаването на зимата младите майки изпадат в леко притеснение доколко ще могат да продължат с любимите си разходки с бебчето. Истината е, че зимата, а и студът, който тя донася, не трябва да ви притесняват, камо ли пък да ви ограничават. Важно в случая е да сте наясно с няколко основни правила за зимната разходка на бебето. В тази връзка, ние ви приготвихме седем такива правила – напълно базисни и достатъчни, за да ви накарат да се чувствате спокойни, докато разхождате мъничето навън.

Полезна информация

Какво е дисплазия на тазобедрената става при бебе?

22/12/2017

За нормалното протичане на първите бебешки стъпки и за уверено ходене по-късно е важно детето да се развива правилно до съответната възраст. Тя обикновено е около първия рожден ден (може и преди или след това да бъде, като такова отклонение не означава неправилно развитие). В нормалното физико-емоционално развитие на децата влиза и нормалното оформяне на ставите. Аномалии в този процес се срещат макар и не често, но все пак поради основни причини като наследствена предразположеност, тежко раждане – най-често със седалищно разположение – и намалено количество на околоплодните води по време на бременността.

Полезна информация

Бебешките пантофки - излишна или необходима придобивка за детето?

16/12/2017

Всяка бъдеща мама знае, че малко преди да дойде големия ден и най-щастливият и емоционален и в същото време, отговорен и важен, момент в живота й, тя трябва да изпълни покупките от списъка с първите по необходимост вещи за детето. Бебешкият списък с първоначалните стоки от първа необходимост обаче напоследък стана прекалено дълъг и обемист, като голяма част от попълненията му са по-скоро излишни разходи.

Полезна информация

5 Бебешки продукта, които отдавна са необходими, а не просто лукс

09/12/2017

Сигурно, често чувате от майките и бабите си как преди отглеждането на бебето е било далеч по-лесно, та макар и да не са съществували екстри като памперси и адаптирани млека с толкова добри и близки до кърмата формули, а в същото време нещата днес изглеждат далеч по-сложни. Сложността често идва от там, че на пазара има и много стоки и вещи, които купуваме и ползваме, с които затормозяваме ежедневието си и които реално съвсем не са ни толкова необходими.

Полезна информация

Топ митове за бебешкото захранване

01/12/2017

Захранването е изключително важен период за бебето и неговата майка. Това е момент, за който и двамата трябва да се заредят с търпение и позитивни емоции, за да премине наистина добре и ефективно. Захранването е еднакво важен период като прохождането, например. И както за прохождането търсим най-добрите и качествени бебешки обувки за прохождане, така и за захранването е добре да сме наясно с най-модерните и отлични храни за бебета на пазара днес. Информация и факти, които трябва да се знаят, за двата периода, са от особено значение.

Полезна информация

Всички ползи от пълзенето на едно място

25/11/2017

Пълзенето като ново научено движение и супер сладък начин да се придвижи от точка А до точка Б е етап, през който бебето преминава на възраст от 6 до 12 месеца. И ако за някои майки далеч по-безопасно и практично е децата им да минат на първите си крачки и прохождането от седнала поза, специалистите са на мнение, че пълзенето е повече от необходимо и дори важно и задължително състояние, през което трябва да се премине.

Полезна информация

Как да помогна на бебето да седи?

11/11/2017

С порастването и с научаването и откриването на толкова много нови неща около себе си, бебето започва да се чуди как по различен начин да застане, за да разгледа, доксне, помирише и дори лапне…

Полезна информация

Фактори, влияещи върху момента на прохождането

04/11/2017

Дали детето ми се развива по-бавно, ако проходи по-късно от останалите си връстници? А може би, това, че проговори толкова късно означава, че и ще проходи по-късно? И всъщност, положително ли е изобщо, ако детето ми направи първите си крачки толкова рано? Това са въпроси, преминаващи като стрели през затормозената и вечно притесняваща се за нещо глава на един млад родител. Всеки ще ви каже да бъдете по-уверени и спокойни, но едва с второто дете и изобщо с опита пристигат и увереността, и спокойствието. До тогава въпросът за прохождането е като манна небесна, коментирана всяка вечер от мама и татко.

Показва от 61 до 70 от общо 86 (9 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318