Полезна информация

Полезна информация

Скъпи бебешки обувки - заслужават ли си наистина парите?

09/09/2017

И най-малко амбициозният родител е готов на всичко, за да осигури най-доброто на своето дете. Често, мамите са склонни да харчат премного пари за най-качествените, най-хвалените и общо взето най-скъпите стоки. За съжаление обаче някои от тези скъпи бебешки артикули са прехвалени или поне парите им не си заслужават толкова, особено по сравнение с евтините им алтернативи. Ще се съгласите с това твърдение, нали? А важи ли то за бебешките обувки? И мислите ли, че скъпите бебешки обувки си заслужават наистина парите? Ето какво смятаме ние, след като разговаряхме със специалисти…

Полезна информация

За бебешките обувки – съветите на ортопеда

03/09/2017

По всяка вероятност, и вие като родители нерядко получавате непоискани съвети и това силно ви дразни. Особено дразнещо е да ви съветват всякакви странични хора, които по един или друг начин твърдят, че са много наясно с отглеждането на деца и знаят отговора на всеки свързан с бебета въпрос.
Умният родител ще изслуша тези съвети и ще прецени сам в кой от тях да се вслуша. Умният родител ще предпочете съветите на специалиста и само в тези съвети ще се вслушва почти сляпо. В тази връзка, сигурно и вие сте на мнение, че когато става въпрос за бебешки обувки, най-ценни и качествени са съветите на ортопеда.

Полезна информация

Как да поддържаме обувките за прохождане?

31/08/2017

Бебешките обувки за прохождане са сред най-важния аксесоар от модния арсенал на вашето мъниче. Бодитата, сладките горнища и бебешките космонавти, най-често избираме по цвят и на око (каквото ни хареса), без притеснения за фактора комфорт, ако са от естествена материя, но при обувките нещата са малко по-различни. Те изиграват особено важна роля в развитието на детето. Лошо избраните обувки за прохождане могат да забавят момента на първите стъпки, а в последствие и да причинят неприятни усещания и дори рани. Но лошо поддържани обувки за прохождане, скъпи родители, съвсем не е по-малък проблем. Ето защо с избирането на качествени обувки за прохождане, задачата ви да дадете максимума от себе си, за да направите прохождането наистина приятно, не е приключила. Ще трябва да се научите и на няколко неща, свързани с правилната поддръжка на бебешките обувки за прохождане. Ние сме тук, за да ви дадем тези насоки наготово:

Полезна информация

Как да изберем правилния номер обувки за прохождане?

23/08/2017

Освен от добрата марка и производител, а също така и естествените материи, използвани при изработката, удобството на едни обувки за прохождане зависи и от правилно избрания размер. Да изберем правилния им размер обаче може да се окаже не толкова лесна задача, колкото например, да купим детска количка (та дори и съвременните бебешки колички са си нещо като второ висше) или да селектираме най-качествените бодита и ританки. Последните обикновено са с приблизителни размери: 0-3, 6-9, 18-24 месеца и т.н…По-особен е въпросът с обувките за прохождане и техният размер и поради факта, че от тях зависят първите стъпки на вашето мъниче. Сами се досещате, че ако му стискат или са му леко широки, дискомфортът ще забави опорно-двигателното развитие и ще ви отдалечи от заветния момент на първите направени уверено стъпки.

Полезна информация

Уверени първи стъпки на бебето – с какво да му помогнем да ги извърви?

16/08/2017

През своята първа година детето постига редица успехи и върхове в развитието си, като в това число можем да включим и първите стъпки. Всъщност, началната точка на прохождането на бебето няма как да бъде определена с точност или стимулирана от ортопеда ви. Всяко дете е различно и различни фактори изиграват важна или не толкова роля в неговото развитие. Ето защо прохождането няма конкретен период от детското развитие, а само възрастова рамка, в която е добре да се случи: някъде около първия рожден ден, в периода 8-15 месечна възраст. Все пак, чифт качествени обувки за прохождане, определено, би бил удачен подарък за този първи рожден ден.

Полезна информация

Обувки за прохождане – кога да се подготвим?

04/08/2017

Съвременният пазар за бебешки аксесоари е пълен с модерни и интересни предложения за обувки за прохождане. Въпрос на личен избор е дали да купим по-евтини, които да сменим, ако детето нещо не им хареса, или да инвестираме в скъп, но качествен и надежден модел. При всички случаи не само селекцията на най-добрата марка и дизайн на обувки за прохождане е важна отговорност на родителя, но и улучването на точния момент да го направи.

Полезна информация

5 причини да купите обувки за прохождане на детето си

25/07/2017

Живеем в модерен свят и трябва да сме щастливи, че той ни предлага разнообразие от удобства, без които, майките ни успешно, но с много мъка и усилия са се справили, за да ни отгледат. Какво ли щяхме да правим, ако ги нямаше памперсите? По-лесно ли е наистина да гледаме дете с бебефон, като го оставяме на самостоятелност, докато си свършим нещо из вкъщи или пък поработим зад компютъра? И наистина ли нямаме нужда от обувки за прохождане, след като преди децата са прохождали боси или с обикновени детски обувки в най-малката номерация?

Ще ви кажем нещо със сигурност – както памперсите спасяват живота на всяка майка днес, така и специализираните обувки за прохождане са иновация, която превръща родителството в далеч по-лесно и приятно занимание. Не бива и не трябва да се отричаме от новостите и нововъведенията. Те са тук, за да направят живота ни по-хубав и лесен, а в случая – на карта е заложен този на нашето дете.

Полезна информация

Топ грешки в избора на обувки за прохождане

20/07/2017

Предстои ви първата покупка на бебешки обувки? Възнамерявате да инвестирате в удобни и практични обувки за прохождане вместо в стандартни детски обувки? Добре сте се ориентирали, но преди да направите своята покупка, редно е да се запознаете с някои специфики и по-конкретно да се уверите, че няма да сбъркате в крайния си потребителски избор. За тази цел ние сме ви подготвили списъка с топ грешки при покупка на обувки за прохождане:

Полезна информация

Бебешки обувки за прохождане Pepino by Ricosta

14/07/2017

Bambini, Children, Enfants, Niños pequeños, Çocuklar …Много думи за това което е най-важно за нас: нашите деца. Думи, които са толкова различни, колкото специално и индивидуално e всяко дете. Но има едно нещо което е винаги същото - децата се нуждаят от любов и внимание. Любовта и вниманието са от съществено значение за развитието и растежа на бебето, за ученето да се доверяват на другите и за тяхното открито приветстване на едно бъдеще, което е пълно с щастие.

Полезна информация

4 Факта за бебешките обувки за прохождане, които всеки родител трябва да знае

14/07/2017

Наред с първата съзнателно изречена дума, и първите стъпки на детето са един от най-очакваните моменти за родителите. Прохождането е акт, който свързваме с много положителни емоции, а ранното прохождане, според специалистите, е знак за висок интелект, силна воля и артистична натура, зараждащи и развиващи се у бъдещата личност, криеща се във вашето скъпо дете. Но за да бъде прохождането положителна емоция не само за щастливите родители, но и за сладкото бебе, задължително, е то да получи нужната свобода и комфорт, с които да направи първите си крачки. Ето защо правилният и разумен избор на обувки за прохождане е от съществено значение. За един родител тази покупка е толкова важна, колкото и инвестицията в стабилна и маневрена бебешка количка, удобното креватче или функционалното столче за хранене.

Показва от 61 до 70 от общо 73 (8 страници)