Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Има ли наистина ефект Боуен терапия за колики при бебета?

03/07/2023

През последното десетилетие наблюдаваме значителен ръст в потребителския интерес към алтернативната и холистична терапия. Той обаче не е фокусиран единствено и само към традиционната хомеопатия или методите на народната медицина. 

Полезна информация

Витамин Д за бебета – защо, кога, как и колко?

03/07/2023

Поздравления за вашата нова и най-съкровена роля във вашия живот: ролята на родител. А сега следва ключовото в нея. Да предоставите максимални, адекватни и постоянни грижи за своето мъниче.

Полезна информация

Никнене на зъби при бебе – Симптоми и признаци

31/03/2023

Никнене на зъби е един от най-естествените и същевременно болезнени етапи в развитието на бебето. Според специалистите повече от 90% от децата страдат от неприятни симптоми в тази фаза на своето израстване. 

Полезна информация

На колко месеца се слага бебето в прохoдилка?

31/03/2023

Прохождането е един от най-вълнуващите периоди в бебешкото развитие. За разлика от коликите и никненето на зъби, при него няма неприятни симптоми, а само незабравими и прекрасни емоции. 

Полезна информация

Списък със задължителни и профилактични изследвания при бебе

17/01/2023

Според българското законодателство и официално утвърдените планове за здравни грижи, полагащи се на всяко дете у нас, от самото си раждане то получава пълен пакет от необходимите изследвания, прегледи, а при нужда и извършване на манипулации, включително и спешни.

Полезна информация

Методи за адаптация в детската градина – методи и план

17/01/2023

Постъпванетов детска градина е критичен момент за всеки малчуган. Но и за неговитеродители. Много психолози дори твърдят, че в повечето случаи раздялата епо-тежка за мама и татко, отколкото за самото дете.

Полезна информация

Ред на въвеждане и захранване на бебето с месо и жълтък

13/01/2021

След като сте стигнали до етапа за въвеждането на месо и жълтък, значи захранването на вашето бебе върви с пълна сила. Разбира се, след първите зеленчуци в сварен или приготвени на пара вид, и най-вкусното за едно шестмесечно бебе – плодовото пюре – следват както се казва, сериозните храни. 

Полезна информация

Бременност с близнаци по седмици (Симптоми, Хранене и Рискове)

12/01/2021

Ако забременяването е чудо, то тогава бременността с близнаци определено е двойно чудо. Няма култура или народ, в която раждането на близнаци да не се смята за истинска благословия, за невероятен късмет, за радост умножена по две. 

Полезна информация

Прохождане на бебе - пълно ръководство

08/01/2021

Нещо ви подсказва, че онзи сублимен момент на първите самостоятелни крачки на вашето бебе е наближил? 

Полезна информация

Как да изберем качествени и хубави детски пантофи

08/01/2021

С настъпването на есента, настъпва и оживлението в домовете, в които има деца. Учебната година започва както за ученици, така и за малчуганите от детската градина. Всички родители знаят, че първият елемент за подготовката „Здравей, детска градина” е изборът на детски пантофи. 

Показва от 11 до 20 от общо 98 (10 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318