Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Списък със задължителни и профилактични изследвания при бебе

17/01/2023

Според българското законодателство и официално утвърдените планове за здравни грижи, полагащи се на всяко дете у нас, от самото си раждане то получава пълен пакет от необходимите изследвания, прегледи, а при нужда и извършване на манипулации, включително и спешни.

Полезна информация

Методи за адаптация в детската градина – методи и план

17/01/2023

Постъпванетов детска градина е критичен момент за всеки малчуган. Но и за неговитеродители. Много психолози дори твърдят, че в повечето случаи раздялата епо-тежка за мама и татко, отколкото за самото дете.

Полезна информация

Ред на въвеждане и захранване на бебето с месо и жълтък

13/01/2021

След като сте стигнали до етапа за въвеждането на месо и жълтък, значи захранването на вашето бебе върви с пълна сила. Разбира се, след първите зеленчуци в сварен или приготвени на пара вид, и най-вкусното за едно шестмесечно бебе – плодовото пюре – следват както се казва, сериозните храни. 

Полезна информация

Бременност с близнаци по седмици (Симптоми, Хранене и Рискове)

12/01/2021

Ако забременяването е чудо, то тогава бременността с близнаци определено е двойно чудо. Няма култура или народ, в която раждането на близнаци да не се смята за истинска благословия, за невероятен късмет, за радост умножена по две. 

Полезна информация

Прохождане на бебе - пълно ръководство

08/01/2021

Нещо ви подсказва, че онзи сублимен момент на първите самостоятелни крачки на вашето бебе е наближил? 

Полезна информация

Как да изберем качествени и хубави детски пантофи

08/01/2021

С настъпването на есента, настъпва и оживлението в домовете, в които има деца. Учебната година започва както за ученици, така и за малчуганите от детската градина. Всички родители знаят, че първият елемент за подготовката „Здравей, детска градина” е изборът на детски пантофи. 

Полезна информация

Развитие на бебе на 1 месец (Хранене и Къпане)

08/01/2021

Безспорно, вълнението, но и притеснението около грижите за новороденото са най-силни през първия месец. Често, тези грижи са съпроводени от неоснователни притеснения. 

Развитие на бебе на 2 месеца (Хранене и Режим)

08/01/2021

Убедени сме, че вече свикнахте с малкото мъниче и то с вас, разбира се. Хормоните започват да се нормализират, а всеотдайните грижи вземат превес над емоциите. Бебето на два месеца дори вече започва да ви различава – най-вече гласа ви. 

Бебе на 3 месеца (Режим и Развитие)

08/01/2021

Изминаха три месеца от появата на вашето мъниче и сигурно тръпнете да разберете какво ви предстои от тук нататък. Лично ние вие желаем само хубави и щастливи моменти, с повече сън за мама и повече първи усмивки за малкото съкровище, а за тати – нека продължава да е все така внимателен, информиран и разбиращ. Естествено, да бъдеш родител се учиш, докато си жив.

Полезна информация

Ръководство: Развитие на бебе на 4 месеца

08/01/2021

Честито! Вашето бебче порасна с още един месец! На 4 месеца ще ви се стори доста развито, сякаш много по-голямо, откакто ви изписаха и пълно с изненади. Нека да поговорим по-нашироко за тези изненади, както и за всичко, което се очаква от вас като родителски грижи. 

Показва от 11 до 20 от общо 96 (10 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318