Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Помощ! Ще полудея! Бебето ми не спи по цял ден - какво да предприемем?

19/01/2019

Казват, че бебетата, които спят по цяла нощ, без да се будят било то за хранене, или просто за поредната си плеяда, премесила плач и истерия в едно, са като еднорозите. Много хора вярват в тях, но никой не ги е виждал.

Полезна информация

Всичко, което трябва да знаете за бебешките обувки - безплатен и полезен пътеводител

11/01/2019

Когато говорим за бебешки обувки, обикновено, става въпрос за две важни категории обувки. Естествено, първата и по-важна категория е тази на бебешките обувки за прохождане. Това обаче съвсем не е единственият чифт обувки, което може и / или трябва да притежава вашето дете до момента на първите успешни и стабилни крачки. Бебешки обувки са и обувките, с които го обувате за излизане най-вече когато времето е студено. Бебешки обувки са и обувките, които обувате на детето вкъщи отново за повече топлина и комфорт (тук условно можем да ги наречем бебешки пантофки).

Полезна информация

Уникални бебешки способности, за които дори и не сте подозирали

11/01/2019

Бебетата са толкова крехки и деликатни създания, че ние, родителите, често си мислим, че те сякаш са от стъкло и всяко нещо наоколо представлява риск за тях. Факт е, че новородените са поставени през цялото време в някаква опасност било то от инфекция, или друг проблем, но е факт и, че те, също като нас, са живи същества, чиито телца са силни, с развита интуиция за самосъхранение.

Полезна информация

Най-нелепите съвети за отглеждане на бебето от 2018 година

03/01/2019

2018 година е на път да си отиде завинаги, но за съжаление, с нея едва ли ще си отидат и всички безумни примери и препоръки по повод грижите за вашето бебе. Със сигурност, и вие сте попадали на куп непоискани съвети дали от някоя роднина, съседка или дори непозната в парка

Полезна информация

Първата Коледа на нашето дете - идеи и съвети

19/12/2018

Безспорно, за всеки един родител най-хубавият възможен подарък е появата на новия член в семейството, сладкото бебе, което всяка сутрин ви се усмихва или събужда с яростен, но все пак толкова съкровен за вас рев от креватчето. Сега, в навечерието на най-светлите празници, а именно коледните вие имате задачата да се отблагодарите за чудото, което вече си имате вкъщи.

Полезна информация

Защо не трябва да се притеснявате от късното прохождане на вашето дете?

19/12/2018

Всяко първо нещо на бебето е паметно и дългоочаквано събитие за родителите – първото зъбче, първата думичка, първата крачка…Но нито едно от тези неща не е признак за тревога, ако настъпи малко по-късно от общоустановената стандартна средна възраст. Всъщност, всяко бебе си има свой график и той няма нищо общо нито с интелектуалното му развитие, нито с вашите качества на родител. Едно бебе ще проходи по-бързо от останалите, но ще проговори последно, а зъбчетата ще му поникнат едно след друго в последния момент. На друго дете устата ще му е пълна с цели три зъба още преди първия рожден ден, но пък то няма да може да прави и една крачка без ваша помощ до този момент. При всички случаи прохождането е строго индивидуален процес за всяко дете и ако случайно вашето е проходило по-късно, не се притеснявайте. Вижте, например, какви биха могли да бъдат причините:

Полезна информация

Електронната бебешка люлка - всичко, което трябва да знаем

11/12/2018

Днес ще ви разкажем за всичко, което трябва да знаете по повод електронната бебешка люлка.

Полезна информация

Бебеносеното - 8 Причини да му се доверите

04/12/2018

Mного родители избират бебеносенето поради редица предимства и ние ще ви изброим цели осем такива:

Полезна информация

Да засилим връзката тати-бебе в няколко прости стъпки

28/11/2018

Изключително щастливи сме да наблюдаваме все по-осезаемата тенденция младите бащи да изпитват неистово желание да прекарват повече време с новороденото и да стават неделима част от грижите за новия член в семейството (вероятно, майките са още по-щастливи…). Още по-добрата новина е, че татковците постъпват доста разумно, като се включват в ежедневната рутина на бебето, тъй като според съвременните учени, времето, това първо време, споделено между детето и бащата е повече от важно и то за двете страни.

Полезна информация

Закаляване на детето - прости правила за страхотен успех!

17/11/2018

Казват, че превенцията е най-умното лекарство срещу болести. А когато става въпрос за малки деца, настинките, вирусните инфекции и грипът през зимата са сред най-често срещаните заболявания, които вярваме, всеки родител би искал да редуцира в максимална степен.

Показва от 11 до 20 от общо 79 (8 страници)