Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Да се справим със стреса постъпване в ясла

01/06/2018

Бурните събития около детските градини и ясли у нас отключиха много дискусии и полемики, от които ние като специалисти в детското развитие няма как да се разграничим и да останем без мнение. Тук не сме обаче да критикуваме нито системата, нито възпитателите, нито родителите. Най-малкото пък децата…Вместо това предпочитаме да продължаваме да ви даваме важни и ценни съвети, като в случая просто оставаме на актуалната тема, а именно детската ясла.

Полезна информация

Бащинство - наръчник за оцеляване

26/05/2018

Ако темата за майчинството е достатъчно широко и често дискутирана, бащинството сякаш остава на заден план, а често дори е табу. Факт е обаче, че новите модерни семейства са далеч от познатите патриархални традиции, според които майката се грижи за детето, а работата на бащата е да носи пари вкъщи.

Полезна информация

4 Факта, които вероятно не знаете за недоносените бебчета

14/05/2018

Медицината определя бебето за недоносено, когато то е родено преди 37-мата седмица. Отделно, ако детето е родено след този период от бременността, но теглото му варира между 1 килограм и 2500 грама, то също се смята за недоносено. Въпреки че за много майки такъв развой на най-важните събития в живота й звучат плашещо, това не трябва да е така.

Полезна информация

С малко бебе е време за робот вкъщи

20/04/2018

Най-често новодомците или семействата с новородено се ориентират към разучаване възможностите на роботите за почистване. В това отношение, от няколко години на нашия пазар има наистина много голям избор от марки модели и разновидности като функционалност роботи. Добре е да знаете някои неща за почистващите роботи, преди изобщо да се ориентирате към марка модел.

Полезна информация

Какво е дисплазия на тазобедрената става при бебе?

22/12/2017

За нормалното протичане на първите бебешки стъпки и за уверено ходене по-късно е важно детето да се развива правилно до съответната възраст. Тя обикновено е около първия рожден ден (може и преди или след това да бъде, като такова отклонение не означава неправилно развитие). В нормалното физико-емоционално развитие на децата влиза и нормалното оформяне на ставите. Аномалии в този процес се срещат макар и не често, но все пак поради основни причини като наследствена предразположеност, тежко раждане – най-често със седалищно разположение – и намалено количество на околоплодните води по време на бременността.

Полезна информация

5 Бебешки продукта, които отдавна са необходими, а не просто лукс

09/12/2017

Сигурно, често чувате от майките и бабите си как преди отглеждането на бебето е било далеч по-лесно, та макар и да не са съществували екстри като памперси и адаптирани млека с толкова добри и близки до кърмата формули, а в същото време нещата днес изглеждат далеч по-сложни. Сложността често идва от там, че на пазара има и много стоки и вещи, които купуваме и ползваме, с които затормозяваме ежедневието си и които реално съвсем не са ни толкова необходими.

Полезна информация

Топ митове за бебешкото захранване

01/12/2017

Захранването е изключително важен период за бебето и неговата майка. Това е момент, за който и двамата трябва да се заредят с търпение и позитивни емоции, за да премине наистина добре и ефективно. Захранването е еднакво важен период като прохождането, например. И както за прохождането търсим най-добрите и качествени бебешки обувки за прохождане, така и за захранването е добре да сме наясно с най-модерните и отлични храни за бебета на пазара днес. Информация и факти, които трябва да се знаят, за двата периода, са от особено значение.

Полезна информация

4 Факта за бебешките обувки за прохождане, които всеки родител трябва да знае

13/07/2019

Наред с първата съзнателно изречена дума, и първите стъпки на детето са един от най-очакваните моменти за родителите. Прохождането е акт, който свързваме с много положителни емоции, а ранното прохождане, според специалистите, е знак за висок интелект, силна воля и артистична натура, зараждащи и развиващи се у бъдещата личност, криеща се във вашето скъпо дете. Но за да бъде прохождането положителна емоция не само за щастливите родители, но и за сладкото бебе, задължително, е то да получи нужната свобода и комфорт, с които да направи първите си крачки. Ето защо правилният и разумен избор на обувки за прохождане е от съществено значение. За един родител тази покупка е толкова важна, колкото и инвестицията в стабилна и маневрена бебешка количка, удобното креватче или функционалното столче за хранене.

Полезна информация

Етапи на прохождането

13/07/2019

Етапи на прохождането на един малчуган, според специалистите разпознаваме основно три. Прохождането до година и половина, до периода на третата година от развитието на детето и до четири, пет годишна възраст. Като цяло бебето се учи на много неща докато навърши година, но изправеното ходене е едно отнай-сложните, защото в него участват едни от най-сложните механизми в човешката физиология. Много родители се питат – Кога трябва да проходи детето им и има ли крайна граница за това? Отговорът е твърде комплексен и включва наследственост,физическо и неврологично развитие в себе си за всяко бебе индивидуално. Дали ще проходи по-рано детето зависи и от това, кога е започнало да се обръща, да стой само, да се изправя и съответно, колкото по-рано едно бебе е преминало тези фази, толкова по-рано прохожда!

Полезна информация

Как да изберем обувки за прохождане на бебе?

10/09/2019

Обувките за прохождане са най-важните първи обувки за малчуганите. Те тепърва опознават света и предприемат своите първи стъпки – плахо и нестабилно. Макар и много родители да пренебрегват голямата важност на избора на първи обувки, с които детето ще проходи, той реално е определящ за правилното и стабилно прохождане на мъника! Педиатрите препоръчват първите стъпки на малките изследователи да са на бос крак, за да усети то добре координацията и да открие своя баланс, но това не изключва обувките. Първите му обувки го въвеждат в света навън и са от голямо значение. Те трябва да са удобни, свободни, да му дават нужната стабилност и да са произведени от качествени материали. Много е важно за първите бебешки обувки за прохождане
 подметката да е гъвкава, стелката да е анатомична и използвания материал да е кожа, която да осигурява възможността на крачетата да дишат.

Показва от 81 до 90 от общо 91 (10 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318