Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

RICOSTA е немска фирма за производство на детски обувки.

RICOSTA разработва и произвежда детски обувки от най-високо качество за повече от 45 години. Днес двете марки RICOSTA и PEPINO не само принадлежат към най-успешните, но и най-популярните фирми за детски обувки - в целия свят.

Детски обувки RICOSTA ще ви впечатлят благодарение на своите:

  • Висококачествени материали
  • Атрактивен дизайн
  • Перфектна форма
  • Функционалност
  • Екологосъобразни характеристики

Изработени от хора, които са отлични в техния занаят.

"Успехът на RICOSTA се основава основно на нашия персонал. Всеки един служител дава най-доброто - всеки ден. Чрез всички работни процеси от развитие до производство. Много патенти и награди са признание за това усилие и са ценени от клиенти по целия свят."

Разгледайте всички обувки RICOSTATitanitos е испански бранд специализиран в производството на обувки

Titanitos стартира производството си от колекции за момчета и момичета с максимална гаранция и качество на обувки произведени в Испания. Грижата и опита на майсторите вдъхновени от Средиземно море, помагат за създаването на линии от обувки, с които децата могат да се наслаждават на малките моменти по всяко време на годината. Обувките на Titanitos имат одобрението на строг европейски контрол на качеството и безопасността и гарантират обувки, които са устойчиви и удобни, адаптиращи се към всеки етап от развитието на детето.

Етикетът Made in Spain е синоним на качесто, устойчивост и уважение към околната среда. Изберете Titanitos защото те съчетават в своите обувки:

  • Висококачествени материали
  • Висок стандарт при избора на кожи
  • Уменията и опита на занаятчийте

Titanitos вярват, че най-важното е правилното развитие на стъпалото. Създадената от тях технология Stabilizer е съобразена с първите стъпки на вашето бебе.

Разгледайте всички обувки на Titanitos
Conguitos е испанска компания създадена през 1990г.

Conguitos, пуска първата си колекция детски обувки по философията, която скоро ще ги направи известни по целия свят: комфорт и стил. Продукти, разработени с всеотдайност, чувство за отговорност и ангажираност за осигуряване на правилен растеж на детските крака.

През 2010 г. Conguitos прави една стъпка напред в целта си да увеличи дела си на пазара на обувки и пуска марката Osito от Conguitos. Марката е родена, за да се грижи за краката на малките деца и бебета.

Новата линия на Conguitos Tecnobaby, насърчава естественото прохождане на детето, помагайки му да се чувства уверено и сигурно, когато прави първите си стъпки. Тази линия се характеризира с протектор на пръстите и стабилизатор на петата, който помага на детето да контролира движението и баланса.
Всеки един елемент от тази колекция е важен за растежа на бебето.
Гъвкавата гумена подметка абсорбира удари и има адхезионна зона, която позволява равномерно разпределение на теглото при предприемане на първите стъпки.


Разгледайте всички обувки Conguitos


Pediped® е американска компания създадена през 2005г.

Pediped® произвежда високо качествени детски обувки, като за 10 години се превръща в една от най-бързо развиващите се марки за детски обувки в Щатите, с повече от 120 модела в три серии - Originals®, Grip 'n' Go ™ и Flex®.

Философията на Pediped® включва три прости, но основни компонента: комфорт, качество и стил. Последователността също не е случайна и спомага Pediped® да стане една от първите компании, получили признание и сертификат от Американската педиатрична медицинска асоциация (APMA) за насърчаване на здравословното развитие на детските крака.

Pediped® не прави компромиси и използва само най-висококачествени кожи и материали за своите обувки. Дизайните са стилни и изчистени и съчетават модерни цветове, а подметките са изработени от:

  • Два слоя устойчива на приплъзване, висококачествена кожа за серията Originals®.
  • Тънка естествена гума, която осигурява идеално ниво на защита и гъвкавост за серията Grip 'n' Go ™.

Разгледайте всички обувки Pediped


Rose et Chocolat е швейцарски бранд за производство на обувки.

Rose et Chocolat е швейцарски бранд, създаден от швейцарски родители, вдъхновени от деликатността и сладостта на новородения си син и дъщеря. Продуктите от Rose et Chocolat са идеалното решение за стимулиране на всички сетива. Подобно на отварянето на кутия шоколадови бонбони, всеки дизайн е създаден, за да бъде портал в света на възхитителното въображение. От рода на специални обувки за бебета и малки деца до ултра меки муслинови шалове за новородени, Rose et Chocolat предоставя идеалния подарък, за да направят всяка фаза в живота на детето ви приятно преживяване.

Разгледайте всички обувки Rose et ChocolatMini Feet Shoes - британска компания за производство на обувки.

MiniFeet Shoes започна като малко предприятие, което през последните три години се разрасна бързо. "Ние станахме утвърден бизнес с многобройни клиенти от цял свят".

"Ние обичаме нашата гама от обувки и тя се превърна в нещо повече от бизнес, това е огромна част от нашия живот!"

Разгледайте всички пантофки Mini Feet Shoes

Playshoes е немска компания за продукти за деца.

Марката Playshoes се отличава с висококачествена и модерна колекция, свързана с децата, с балансирано съотношение цена-качество. Филисофията на Playshoes се основава на високи стандарти за качество, за да могат малките деца да изпитат едно истинско удоволствие.С вниманието към всеки детайл, подбраните материали и фокус към най-важните елементи, колекциите имат за цел да гарантират висока степен на удобство и да отговарят на модните тенденции. За да се постигне това, всички модели на Playshoes се разработват и произвеждат от кфалифицирани инженери и техници по облекло. Използваните капачки, отвори и други метални части са без никел. С висока степен на иновации и творчество, в миналота Playshoes са поставили стандарти в детската индустрия и работят усилено, за да продължат да правят това и в бъдеще.

Разгледайте всички продукти на Playshoes
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318