Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Бебешки пантофи от естествена кожа
Бебешки пантофи – необходима покупка, от която да не се отказвате

Въпреки че пазарът за бебешки стоки, в действителност, е залят от ненужни и не толкова важни стоки, трябва да признаем, че някои са си задължителни. Най-често, индивидуалните бебешки нужди климатичните условия налагат подобен тип покупка. Да вземем за пример, есенно-зимния сезон бебешките пантофи са не просто препоръчителни, ами направо и наложителни както за разходки навън, така и за комфорта у дома. От друга страна, кръвообращението в крайниците на най-малките все още не е достатъчно развито, поради което дори 10-минутно стоене бос у дома може да им създаде дискомфорт и усещане за студ и в пролетно време. При всички случаи чорапите не са достатъчна защита за едно малко бебе, което има нужда от максимално удобство, топлина и мек допир през целия ден.

Как да изберем бебешки пантофи?

Като грижовен и прецизен родител, изборът на каквато и да е стока за вашето мъниче, със сигурност, ви поставя в известна форма на неувереност. Но изборът на бебешки пантофи съвсем не трябва да е толкова труден. Той няма и да е, ако се придържате към универсалните препоръки на съвременните педиатри и напредничавите производители на бебешки пантофи. Това, с което трябва да започнете, преди са отправите на шопинг, е да си зададете въпроса как, кога и къде ще ползвате бебешките пантофи. Важно е уточнението, че ако пантофите ще се ползват навън, водещ критерий е времето навън и умението да вземете точния размер на детето. Друг съществен фактор е възрастта на детето. В случай, че то прави първите си опити за самостоятелни крачки, задължително подходете практично към задачата. Вземете на вашето съкровище подходящи бебешки пантофи за прохождане. По друг начин седят нещата, когато избираме бебешки пантофи за вкъщи.

Как да изберем бебешки домашни пантофи?

Направеното уточнение за това дали бебето е зимно, или лятно е съществено в избор на бебешки пантофи. В действителност, децата под една година, радващи се на топло време, могат и да минат без такъв тип обувки. От друга страна, ако то вече е проходило и е изключително активно дори в домашна обстановка, бебешките пантофи за вкъщи са добра инвестиция. Ако това е и вашият случай, следващите съвети за избор на бебешки домашни пантофи ще ви улеснят много:

  • Подметката трябва да е гъвкава и да не предизвиква хлъзгане. Освен това, търсете баланса – тя не следва да е нито прекалено твърда, нито много мека.
  • Постарайте се да намерите дишащи пантофи, които да не предизвикват спарване на бебето. У дома температурата е по-висока, така че твърде дебели и топли материи не са за предпочитане.
  • Придържайте се към високо качество на изработката и утвърдена марка, специализираща в ортопедичните бебешки обувки, а не толкова към стремежа за уникален дизайн и визия.
  • Можете да направите изключение от горното правило само в случай, че наближават зимните празници и много държите бебето ви да усети празничната атмосфера. В този случай, спокойно можете да заложите на оригинални бебешки коледни пантофи.
  • Общото мнение на ортопедите е, че качественият материал, от който са изработени бебешките пантофи, следва да е топ приоритет за родителите.

Предимствата на бебешките пантофи от естествена кожа

Безспорно, естествената кожа е за предпочитане като материал поради своята здравина и устойчивост във времето. От друга страна, бебешките пантофи от естествена кожа осигуряват двойно повече топлина през зимата и поддържат нормална, а не повишена телесна температура през лятото. Твърде се, че естествената кожа – без значение от конкретния й вид – намалява риска от наранявания и раздразнения по кожата, като в 99% от случаите няма как да създаде алергична реакция. В тази връзка, най-често срещаните видове естествена кожа, използвана за производството на бебешки пантофи са:

  • Велур – предпочитан вариант за бебешки пантофи, които ще се носят навън
  • Овча – смята се, че тя носи най-висока степен на комфорт
  • Агнешка – от нея обикновено се правят зимни бебешки пантофи за вкъщи, защото е най-топла

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318