Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Детски гумени ботуши
Игрите в мокро време официално са позволени с нашите страхотни детски гумени ботуши

Кой каза, че щом завали няма място за весели игри? Това може да го каже само родител, който не е успял да се натъкне на нашите великолепни детски гумени ботуши . Създадени специално за най-коварното време с много влага и цамбурене в локвите. Моделите гумени ботуши за деца са супер водоуйстичиви, а освен това пазят крачето от мокро и вятър! Няма място за притеснение от подгизване или настинка, но пък вече има какво да правим и в мокро време с децата навън. 

Тайната зад високото качество на гумените ботуши за деца от онлайн магазин Bebuvki.com

Ако все пак, продължавате да имате съмнение за устойчивостта и сигурността на нашите детски гумени ботуши, нека ви дадем нужната за всеки отговорен и съвестен родител. Вижте защо наистина си заслужава да закупите един чифт гумени ботуши на достъпни цени, подходящи за игри в мокро време още сега:

  • Гумените ботуши са изработени от първокласен естествен каучук, който пази стъпалото и крака до нивото под коляното на 100% сухо!
  • Обувките са изключително удобни – не само за носене, но и за скоростно обуване, когато детето няма търпение да излезе да подскача в локвите, както и за събуване, когато изнемощяло след игри спешно има нужда да хапне и да поспи.
  • Прецизно подбраните материали на ботушите не създават никакъв дискомфорт по време на носене. Детето ви е защитено от мазоли, протриване и дразнене на кожата. 
  • Край на притесненията за родителите на палави деца, които обичат да изчезват от зоркия поглед на мама и татко. Гумените ботуши разполагат с уникални светещи рефлектори в задната част за скоростно проследяване. А освен това, ще останете изненадани колко много диването ще се радва на поредната локва!

Докато другите деца играят в ловките, а вашето се цупи, изберете чифт детски гумени ботуши и за него в нашия онлайн  магазин!

Не се колебайте да дарите детето с малко щастие от простичките неща в живота – като скачане в локвите и игрите сред снега! Но съвсем не подценявайте и тихото гласче на грижовния родител в себе си, подсещайки за опасности от подгизване, подхлъзване или падане в неблагоприятно мокро време. Не е нужно да оставате в тази страшна дилема. Решение има и то не едно, а няколко. В нашия онлайн магазин ще намерите уникален и пъстър асортимент от разнообразни гумени детски ботуши както за вашата малка принцеса, така и за вечно палуващия ви син. При нас ще намерите отличен избор от модели с различни екстри, всички детски размери и възможност за избор на оригинален цвят и дизайн с възможност за съчетаването на детски чадъри и гумени ботуши.

Напомняме ви, че сме на ваше разположение за съвети и помощ в избора на перфектните обувки за вашето дете. И не забравяйте: в нашия асортимент детските гумени ботуши са не само удобни и качествени, но и се предлагат на разумна и конкурентна цена!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318