Полезна информация

Полезна информация

Топ задължения на тати при бебе под 1 годинка

20/04/2018

Скъпи мъже, с успешното зачеване вашите ангажименти към детето ви съвсем не приключват, ами тепърва започват. Живеем в модерен свят и ако си мислите, че намерението ви да превърнете съпругите си в домашен робот 3 в 1 (майка, домакиня и любовница) е удачен, лъжете се. Време е да се информирате за топ задълженията, които е добре да бъдат вкарани в графика на един татко на бебе под 1 година. 

Полезна информация

Как да се справим със злоядото дете?

20/04/2018

Злоядо дете е термин, който по всяка вероятност, е измислен от изтормозена мама или силно разочарован от лошия апетит на детето му татко. Накратко, това е измислен термин от родителите, защото такова нещо няма. Има само неправилен подход към храненето и предлагането на храна. 

Полезна информация

Как да разпознаем надареното дете?

20/04/2018

Едва ли има родител, който не смята, че детето му е специално. Няма спор, че на мама гарджето винаги е най-хубавото и най-умно. Това е в природата на всяка майка и баща.  

Полезна информация

За и против спането заедно с бебето

20/04/2018

Преди да започнем да изброяваме плюсовете и минусите по темата за спането с бебето, нека да направим важно уточнение. Тук става въпрос за спане заедно в едно легло, а не в една стая. Ние съветваме всички родители да държат под око децата си, като разположат техните кошари в спалнята. Прекалено ранното отделяне на детето само в стая е стресово и особено рисково. 

Полезна информация

С малко бебе е време за робот вкъщи

20/04/2018

Най-често новодомците или семействата с новородено се ориентират към разучаване възможностите на роботите за почистване. В това отношение, от няколко години на нашия пазар има наистина много голям избор от марки модели и разновидности като функционалност роботи. Добре е да знаете някои неща за почистващите роботи, преди изобщо да се ориентирате към марка модел.

Полезна информация

5 Идеи за забавление, когато навън не става за разходка

08/03/2018

В сезона активните снегове, вирусни инфекции и кучешкия студ, разходките с бебето навън не просто са рядкост, ами направо истински празник. През останалото време седенето вкъщи се превръща в постоянно състояние, а забавленията в един момент се изчерпват. Рано или късно, майките и татковците трябва да вкарат в действие въображението си, за да измислят с какво да разсейват и занимават детето у дома.

Полезна информация

Най-лесните практики да приучите детето на гърне

02/03/2018

Вашето мъниче най-накрая е проходило, с гордост сваляте първите му бебешки обувки за прохождане, защото вече е голямо и можете да му купите нещо новичко…Това, вероятно, е и моментът, в който започвате да се замисляте за приучаване към гърне. Кога точно е удачният период за отучване от памперса е доста трудно да се каже. И дори да ви е омръзнало да чувате фразата „всяко дете е индивидуално“, и тук ще трябва да ви я припомним, защото наистина – за някои деца е лесно да седнат на гърнето, но за други това се превръща в мъчителен процес, който процес е още по-мъчителен и за самите родители.

Полезна информация

Всичко, което трябва да знаем за никненето на зъбките при бебетата

24/02/2018

Само мама и татко, които са преминали през периода на никненето на зъбките, знаят колко труден и понякога дори кошмарен може да бъде той. Разбира се, дори вие тепърва да започвате да се сблъсквате с този процес, вероятно, имате нужда от информация, която и да ви подготви, и да ви успокои, че безсънните нощи и ежедневният рев рано или късно ще отминат. Ето защо, събрахме за вас всичко, което трябва да знаете за никненето на зъбките при бебетата

Полезна информация

За бебето и банята...

17/02/2018

Ето, че вече сте си у дома, след престоя в родилното, с малкото мъниче и уплашения татко. Всичко, което научихте от акушерките и сестрите обаче я е запомнено, я не толкова добре – и е разбираемо, имайки на предвид всичките преживени емоции. Вероятно, в края на деня при вас ще настъпи лек страх и дори притеснение, защото моментът на къпането наближава, а вие се притеснявате дали няма да объркате нещо, дали няма да стресирате детето повече, отколкото дори вие сте стресирани…

Полезна информация

Ricosta - немските бебешки обувки за прохождане от изключително високо качество

09/02/2018

Прохождането е момент, който очакваме всички вкъщи, но едновременно с това за него се подготвяме доста преди него и доста продължително. Основна част от подготовката, разбира се, си остава изборът на подходящи обувки за прохождане. Този избор зависи най-вече от две важни неща: да измерите правилно крака, респективно размера на бебето, и да намерите идеалната марка бебешки обувки за прохождане. Днес, пазарът е пълен с такива марки, но ако трябва да се посочи една от водещите, тоест лидерите в производството на бебешки обувки, в това число и за прохождане, просто няма как да подминем Ricosta. Нека ви запознаем по-подробно с този производител и бранд.

Показва от 31 до 40 от общо 73 (8 страници)