Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Страхотни трикове, с които да избегнете подсичането при бебетата

01/11/2018

Въпреки че са тотална революция в грижите за бебето и една съвременна майка едва ли може да си представи колко трудно би й било, ако живееше някога тогава, когато пелените бяха дефицит или изобщо липсваха, трябва да признаем, че и памперсите си имат своите недостатъци. Една от тях е именно подсичането, за което ще говорим днес в тази статия.

Полезна информация

Най-важните витамини и минерали, които трябва да приема детето до 2 годишна възраст

22/10/2018

В своята крехка възраст децата имат нужда от редица важни витамини и минерали, които да им осигурят пълноценно физическо, умствено и емоционално развитие. Когато говорим за най-малките, тези до 2-годишна възраст, нуждата от въпросните вещества е от особено значение не само защото организмът е все още крехък, но и защото тепърва започват да градят имунитет.

Полезна информация

Pediped - американската марка бебешки обувки, която си заслужава всяка похарчена стотинка

15/10/2018

Изборът на бебешки обувки е важен момент за всеки родител. Често, от този избор може да зависи увереността на първите стъпки на мъника, но също така, да бъдат предотвратени излишни контузии и други стресови ситуации. Съветваме ви да изберете наистина най-доброто без значение от цената.

Полезна информация

Как да се справим с липсата на апетит при най-малките?

09/10/2018

Злоядство или ваша лична грешка при захранването? Неправилно дозиране на храната според възрастта на детето или просто детски инат? Това са само малка част от предположенията на родителите, когато видят липса на апетит у децата си.

Полезна информация

Топ митове, свързани със съня на детето

25/09/2018

Само една майка може да ви убеди, че изразът „спя като бебе“ е тотален мит, който странно защо битува вече векове наред. Истината е, че бебета, които спят по два пъти през деня и непробудно през нощта са рядкост.

Полезна информация

8 Неща, които носят щастие на вашето бебе

14/09/2018

Знаете ли кое е най-важното за едно бебе освен здравето? Разбира се, че щастието! Ако си мислите, че подобна емоция е прекалено рано да се появи у това мъничко създание, грешите. Всяко човешко същество, без значение от крехката или напредналата му възраст, всъщност, изпитва щастие. Въпросът е какво носи щастие на едно бебе? И можем ли да му го осигурим?

Полезна информация

Бебешката стая - съвети и интересни предложения

05/09/2018

В очакване на новия член на семейството, подреждането и организирането на бебешката стая се превръща в най-интимния и щастлив момент за всяка мама и всеки татко. Наясно сме, че сте изключително екзалтирани и искате да купите най-красивите мебели и да декорирате с най-интересната украса кътчето на своето дете, но е добре да се съобразите и с няколко практични съвета.

Полезна информация

Най-нелепите суеверия, свързани с бебетата

28/08/2018

Ако в миналото сте обожавали котките веднага след като сте видели двете чертички, при всяка улична черна маца сте бягали с 300. Ако преди обожавахте да ядете ананас и пъпеш, след втория триместър от бременността рязко сте ги спрели, защото бг-мамите ги забранили в огромния списък „Това не трябва да правиш, докато си бременна“.

Полезна информация

Прохождането при близнаци - мисия възможна и без много нерви и стрес

09/08/2018

Колики, никнене на зъбки, първото болезнено падане, безкрайният бебешки инат и още по-безкрайният бебешки пубертет, рев след ваксини, рев след първата лъжичка твърда храна – тежко, нали? Представете си сега всички тези тревоги, умножени по две! Добре дошли, в света на майката на близнаците!

Полезна информация

Дентална грижа при бебетата

10/07/2018

Коя е най-красивата усмивка, която виждаш напоследък? Ами, да, точно тази – беззъбата, която те събужда всеки ден! Макар и без нито едно, или с няколко пораснали зъбчета, бебето ви има от безрезервно ранна детска дентална грижа.

Показва от 31 до 40 от общо 86 (9 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318