Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Кърмене на новородено бебе (пози, време, режим и количество)

10/11/2020

Самият Омир е казал, че „малкото дете, родено вчера, живее от млякото и обичта на майката“. И сигурни сме, всяка кърмеща (или някога кърмила) майка ще признае, че кърменето е любов! Отъждествяването на кърмата с майчината обич е неоспоримо.

Полезна информация

Захранване водено от бебето (Схема и Рецепти)

10/11/2020

Истината е, че макар и да е в известен смисъл нетрадиционен, а според някои експерти – в противоречие със стандартите за въвеждане на първите, различни от кърма и/или адаптирано мляко храни за бебета – ЗБВ гарантира ползи както за бебето, така и за майката. 

Полезна информация

Видове болки в корема при бременност

10/10/2020

Не всяка родилка е родена под щастливата звезда, за да бъде удостоена с лека и цветуща бременност. Всеки женски организъм е индивидуален, а и всяко малко същество – особено с по-изразен характер – може да покаже чертите си още докато е в корема на майка си. А както знаете, всичко, което се случва с бебето, го изпитва и майката.

Полезна информация

8 съвета за правилно изцеждане на кърма

10/10/2020

Важно е да отбележим, че днес процентът на кърмачките, които предпочитат или са намерили изцеждането като единствена оптимална алтернатива за тях, се увеличава стремглаво по сравнение с майките, които успяват да поставят бебето на гърда през необходимите времеви интервали.

Полезна информация

Превенция на алергии при най-малките

06/10/2020

Според официални статистики, регистрираните случаи на деца с алергии – без значение дали става въпрос за хранителни, или за всякакви агенти от заобикалящата ни околна среда – се увеличава скоростно и само за последните години този ръст е приблизително 45%.

Полезна информация

Мускулен хипертонус при бебето - всичко, което трябва да знаете

29/09/2020

Мускулен хипертонус е доста често срещано състояние при кърмачетата. Най-често, то се наблюдава след четвъртата седмица и може да продължи дори до 6-месечна възраст. Ако не се вземат навременни и правилни мерки срещу това състояние, мускулният хипертонус би могъл да продължи и до годинка, а също така и да допринесе до много сериозни негативни последици у бебето.

Полезна информация

Ако не спазвате тези принципи при избора на бебешки обувки за прохождане, по-късно може би ще съжалявате

27/08/2020

Вижте нашия кратък и лесносмилаем наръчник, по който да се водите, когато настъпи време за тази важна покупка.

Полезна информация

Най-ранните признаци и симптоми на бременност

23/08/2020

Преди заветните две черти на аптечния тест за бременност е възможно очакващите майки да бъдат сигнализирани, че може би, най-накрая, чудото или случайното щастие се е случило.

Полезна информация

18 забавни игри за деца и родители за вкъщи

27/03/2020

Няма нищо по-ценно от искрената детса усмивка нали ? Зарадвайте децата си с 18 предложения за игри подходящи за домашна обстановка. Забавлявайте се  и помнете, всеки носи детето в себе си! 

Полезна информация

Анемия при бебе (Причини за нисък хемоглобин)

11/03/2020

Въпреки че анемията е достатъчно често срещано явление при възрастните, при бебета тя е особено популярна, особено на възраст между 6 и 18 месеца. Причините за това здравословно състояние са много, като всяка от тях обяснява появата на една от двата вида анемии, а именно желязнодефицитна анемия и мегалобластна анемия.

Показва от 31 до 40 от общо 96 (10 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318