Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Как да се справим с липсата на апетит при най-малките?

09/10/2018

Злоядство или ваша лична грешка при захранването? Неправилно дозиране на храната според възрастта на детето или просто детски инат? Това са само малка част от предположенията на родителите, когато видят липса на апетит у децата си.

Полезна информация

Топ митове, свързани със съня на детето

25/09/2018

Само една майка може да ви убеди, че изразът „спя като бебе“ е тотален мит, който странно защо битува вече векове наред. Истината е, че бебета, които спят по два пъти през деня и непробудно през нощта са рядкост.

Полезна информация

Бебешката стая - съвети и интересни предложения

05/09/2018

В очакване на новия член на семейството, подреждането и организирането на бебешката стая се превръща в най-интимния и щастлив момент за всяка мама и всеки татко. Наясно сме, че сте изключително екзалтирани и искате да купите най-красивите мебели и да декорирате с най-интересната украса кътчето на своето дете, но е добре да се съобразите и с няколко практични съвета.

Полезна информация

Дентална грижа при бебетата

10/07/2018

Коя е най-красивата усмивка, която виждаш напоследък? Ами, да, точно тази – беззъбата, която те събужда всеки ден! Макар и без нито едно, или с няколко пораснали зъбчета, бебето ви има от безрезервно ранна детска дентална грижа.

Полезна информация

Как да мотивираме детето да проходи без стрес

19/06/2018

Така, купили сте подходящи обувки за прохождане, обезопасили сте целия апартамент, все още обмисляте дали да не му вземете на палавника и една каска за главата за всеки случай, но първите стъпки така и не идват, и не идват…

Полезна информация

Да се справим със стреса постъпване в ясла

01/06/2018

Бурните събития около детските градини и ясли у нас отключиха много дискусии и полемики, от които ние като специалисти в детското развитие няма как да се разграничим и да останем без мнение. Тук не сме обаче да критикуваме нито системата, нито възпитателите, нито родителите. Най-малкото пък децата…Вместо това предпочитаме да продължаваме да ви даваме важни и ценни съвети, като в случая просто оставаме на актуалната тема, а именно детската ясла.

Полезна информация

Бащинство - наръчник за оцеляване

26/05/2018

Ако темата за майчинството е достатъчно широко и често дискутирана, бащинството сякаш остава на заден план, а често дори е табу. Факт е обаче, че новите модерни семейства са далеч от познатите патриархални традиции, според които майката се грижи за детето, а работата на бащата е да носи пари вкъщи.

Полезна информация

4 Факта, които вероятно не знаете за недоносените бебчета

14/05/2018

Медицината определя бебето за недоносено, когато то е родено преди 37-мата седмица. Отделно, ако детето е родено след този период от бременността, но теглото му варира между 1 килограм и 2500 грама, то също се смята за недоносено. Въпреки че за много майки такъв развой на най-важните събития в живота й звучат плашещо, това не трябва да е така.

Полезна информация

С малко бебе е време за робот вкъщи

20/04/2018

Най-често новодомците или семействата с новородено се ориентират към разучаване възможностите на роботите за почистване. В това отношение, от няколко години на нашия пазар има наистина много голям избор от марки модели и разновидности като функционалност роботи. Добре е да знаете някои неща за почистващите роботи, преди изобщо да се ориентирате към марка модел.

Полезна информация

Какво е дисплазия на тазобедрената става при бебе?

22/12/2017

За нормалното протичане на първите бебешки стъпки и за уверено ходене по-късно е важно детето да се развива правилно до съответната възраст. Тя обикновено е около първия рожден ден (може и преди или след това да бъде, като такова отклонение не означава неправилно развитие). В нормалното физико-емоционално развитие на децата влиза и нормалното оформяне на ставите. Аномалии в този процес се срещат макар и не често, но все пак поради основни причини като наследствена предразположеност, тежко раждане – най-често със седалищно разположение – и намалено количество на околоплодните води по време на бременността.

Показва от 71 до 80 от общо 86 (9 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318