Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

6 Въпроса, които почти всяка майка се пита преди първия рожден ден на детето си

06/03/2019

Измина почти една година, откакто за първи път гушна това малко създание, което днес, вече ти се струва толкова голямо, и с което вече сякаш сте едно цяло. Вероятно, като майка сте в пъти по-уверена, по-знаеща и по-можеща. И все пак, едва ли има мама на този свят, която поне веднъж… на ден да не си задава въпроса дали е достатъчно добра, грижовна и изобщо на правилния път в отглеждането на своето бебе.

Полезна информация

Как да дадем поле за изява на детския талант

04/02/2019

Учените твърдят, че още от самото раждане у всяко бебе има скрит талант. Той може да се развие във времето, но може и да бъде неволно пренебрегнат от родителите. Ако се случи второто, талантът буквално започва да отшумява, потиска…

Полезна информация

Помощ! Ще полудея! Бебето ми не спи по цял ден - какво да предприемем?

19/01/2019

Казват, че бебетата, които спят по цяла нощ, без да се будят било то за хранене, или просто за поредната си плеяда, премесила плач и истерия в едно, са като еднорозите. Много хора вярват в тях, но никой не ги е виждал.

Полезна информация

Уникални бебешки способности, за които дори и не сте подозирали

11/01/2019

Бебетата са толкова крехки и деликатни създания, че ние, родителите, често си мислим, че те сякаш са от стъкло и всяко нещо наоколо представлява риск за тях. Факт е, че новородените са поставени през цялото време в някаква опасност било то от инфекция, или друг проблем, но е факт и, че те, също като нас, са живи същества, чиито телца са силни, с развита интуиция за самосъхранение.

Полезна информация

Да засилим връзката тати-бебе в няколко прости стъпки

28/11/2018

Изключително щастливи сме да наблюдаваме все по-осезаемата тенденция младите бащи да изпитват неистово желание да прекарват повече време с новороденото и да стават неделима част от грижите за новия член в семейството (вероятно, майките са още по-щастливи…). Още по-добрата новина е, че татковците постъпват доста разумно, като се включват в ежедневната рутина на бебето, тъй като според съвременните учени, времето, това първо време, споделено между детето и бащата е повече от важно и то за двете страни.

Полезна информация

Как да се справим с липсата на апетит при най-малките?

09/10/2018

Злоядство или ваша лична грешка при захранването? Неправилно дозиране на храната според възрастта на детето или просто детски инат? Това са само малка част от предположенията на родителите, когато видят липса на апетит у децата си.

Полезна информация

Топ митове, свързани със съня на детето

25/09/2018

Само една майка може да ви убеди, че изразът „спя като бебе“ е тотален мит, който странно защо битува вече векове наред. Истината е, че бебета, които спят по два пъти през деня и непробудно през нощта са рядкост.

Полезна информация

Бебешката стая - съвети и интересни предложения

05/09/2018

В очакване на новия член на семейството, подреждането и организирането на бебешката стая се превръща в най-интимния и щастлив момент за всяка мама и всеки татко. Наясно сме, че сте изключително екзалтирани и искате да купите най-красивите мебели и да декорирате с най-интересната украса кътчето на своето дете, но е добре да се съобразите и с няколко практични съвета.

Полезна информация

Дентална грижа при бебетата

10/07/2018

Коя е най-красивата усмивка, която виждаш напоследък? Ами, да, точно тази – беззъбата, която те събужда всеки ден! Макар и без нито едно, или с няколко пораснали зъбчета, бебето ви има от безрезервно ранна детска дентална грижа.

Полезна информация

Как да мотивираме детето да проходи без стрес

19/06/2018

Така, купили сте подходящи обувки за прохождане, обезопасили сте целия апартамент, все още обмисляте дали да не му вземете на палавника и една каска за главата за всеки случай, но първите стъпки така и не идват, и не идват…

Показва от 71 до 80 от общо 91 (10 страници)
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318