Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80 ЛВ!

Полезна информация

Полезна информация

Как да поддържаме обувките за прохождане?

31/08/2017

Бебешките обувки за прохождане са сред най-важния аксесоар от модния арсенал на вашето мъниче. Бодитата, сладките горнища и бебешките космонавти, най-често избираме по цвят и на око (каквото ни хареса), без притеснения за фактора комфорт, ако са от естествена материя, но при обувките нещата са малко по-различни. Те изиграват особено важна роля в развитието на детето. Лошо избраните обувки за прохождане могат да забавят момента на първите стъпки, а в последствие и да причинят неприятни усещания и дори рани. Но лошо поддържани обувки за прохождане, скъпи родители, съвсем не е по-малък проблем. Ето защо с избирането на качествени обувки за прохождане, задачата ви да дадете максимума от себе си, за да направите прохождането наистина приятно, не е приключила. Ще трябва да се научите и на няколко неща, свързани с правилната поддръжка на бебешките обувки за прохождане. Ние сме тук, за да ви дадем тези насоки наготово:

Полезна информация

Уверени първи стъпки на бебето – с какво да му помогнем да ги извърви?

16/08/2017

През своята първа година детето постига редица успехи и върхове в развитието си, като в това число можем да включим и първите стъпки. Всъщност, началната точка на прохождането на бебето няма как да бъде определена с точност или стимулирана от ортопеда ви. Всяко дете е различно и различни фактори изиграват важна или не толкова роля в неговото развитие. Ето защо прохождането няма конкретен период от детското развитие, а само възрастова рамка, в която е добре да се случи: някъде около първия рожден ден, в периода 8-15 месечна възраст. Все пак, чифт качествени обувки за прохождане, определено, би бил удачен подарък за този първи рожден ден.

Полезна информация

Обувки за прохождане – кога да се подготвим?

04/08/2017

Съвременният пазар за бебешки аксесоари е пълен с модерни и интересни предложения за обувки за прохождане. Въпрос на личен избор е дали да купим по-евтини, които да сменим, ако детето нещо не им хареса, или да инвестираме в скъп, но качествен и надежден модел. При всички случаи не само селекцията на най-добрата марка и дизайн на обувки за прохождане е важна отговорност на родителя, но и улучването на точния момент да го направи.

Полезна информация

5 причини да купите обувки за прохождане на детето си

25/07/2017

Живеем в модерен свят и трябва да сме щастливи, че той ни предлага разнообразие от удобства, без които, майките ни успешно, но с много мъка и усилия са се справили, за да ни отгледат. Какво ли щяхме да правим, ако ги нямаше памперсите? По-лесно ли е наистина да гледаме дете с бебефон, като го оставяме на самостоятелност, докато си свършим нещо из вкъщи или пък поработим зад компютъра? И наистина ли нямаме нужда от обувки за прохождане, след като преди децата са прохождали боси или с обикновени детски обувки в най-малката номерация?

Ще ви кажем нещо със сигурност – както памперсите спасяват живота на всяка майка днес, така и специализираните обувки за прохождане са иновация, която превръща родителството в далеч по-лесно и приятно занимание. Не бива и не трябва да се отричаме от новостите и нововъведенията. Те са тук, за да направят живота ни по-хубав и лесен, а в случая – на карта е заложен този на нашето дете.

Полезна информация

Топ грешки в избора на обувки за прохождане

20/07/2017

Предстои ви първата покупка на бебешки обувки? Възнамерявате да инвестирате в удобни и практични обувки за прохождане вместо в стандартни детски обувки? Добре сте се ориентирали, но преди да направите своята покупка, редно е да се запознаете с някои специфики и по-конкретно да се уверите, че няма да сбъркате в крайния си потребителски избор. За тази цел ние сме ви подготвили списъка с топ грешки при покупка на обувки за прохождане:

Полезна информация

4 Факта за бебешките обувки за прохождане, които всеки родител трябва да знае

14/07/2017

Наред с първата съзнателно изречена дума, и първите стъпки на детето са един от най-очакваните моменти за родителите. Прохождането е акт, който свързваме с много положителни емоции, а ранното прохождане, според специалистите, е знак за висок интелект, силна воля и артистична натура, зараждащи и развиващи се у бъдещата личност, криеща се във вашето скъпо дете. Но за да бъде прохождането положителна емоция не само за щастливите родители, но и за сладкото бебе, задължително, е то да получи нужната свобода и комфорт, с които да направи първите си крачки. Ето защо правилният и разумен избор на обувки за прохождане е от съществено значение. За един родител тази покупка е толкова важна, колкото и инвестицията в стабилна и маневрена бебешка количка, удобното креватче или функционалното столче за хранене.

Полезна информация

Етапи на прохождането

14/07/2017

Етапи на прохождането на един малчуган, според специалистите разпознаваме основно три. Прохождането до година и половина, до периода на третата година от развитието на детето и до четири, пет годишна възраст. Като цяло бебето се учи на много неща докато навърши година, но изправеното ходене е едно отнай-сложните, защото в него участват едни от най-сложните механизми в човешката физиология. Много родители се питат – Кога трябва да проходи детето им и има ли крайна граница за това? Отговорът е твърде комплексен и включва наследственост,физическо и неврологично развитие в себе си за всяко бебе индивидуално. Дали ще проходи по-рано детето зависи и от това, кога е започнало да се обръща, да стой само, да се изправя и съответно, колкото по-рано едно бебе е преминало тези фази, толкова по-рано прохожда!

Полезна информация

Как да изберем бебешки обувки за прохождане?

14/07/2017

Обувките за прохождане са най-важните първи обувки за малчуганите. Те тепърва опознават света и предприемат своите първи стъпки – плахо и нестабилно. Макар и много родители да пренебрегват голямата важност на избора на първи обувки, с които детето ще проходи, той реално е определящ за правилното и стабилно прохождане на мъника! Педиатрите препоръчват първите стъпки на малките изследователи да са на бос крак, за да усети то добре координацията и да открие своя баланс, но това не изключва обувките. Първите му обувки го въвеждат в света навън и са от голямо значение. Те трябва да са удобни, свободни, да му дават нужната стабилност и да са произведени от качествени материали. Много е важно за първите бебешки обувки за прохождане подметката да е гъвкава, стелката да е анатомична и използвания материал да е кожа, която да осигурява възможността на крачетата да дишат.

Полезна информация

Защо да изберем качествени обувки за прохождане?

14/07/2017


Качествени обувки за прохождане
е най-добрият избор, който може да направи всеки родител! Ще попитате, защо? На първо място качествената обувка ще ви даде гаранция, че детето ви ще ходи стабилно, ходилата му ще са осигурени срещу плъзгане, глезените срещу изкълчване, както и крака няма да се запарва, а ще диша. Избора на една сравнително малко по-скъпа, но много по-качествена обувка за прохождане е наложителен, ако искате детето да проходи стабилно, да няма дискомфорт по време на ходене, а да се чувства сякаш ходи с боси крачета.

Показва от 71 до 79 от общо 79 (8 страници)