Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Най-лесните практики да приучите детето на гърне

За щастие, ние събрахме няколко изпитани и лесни практики за приучаване на детето към гърнето.

 1. Купете пеещо гърне

  Сами можете да се сетите кога запява гърнето. И сами можете да прецените дали този начин ще е полезен при вас, защото има деца, които наистина са силно привлечени от музиката. Обикновено, любимите им играчки са точно музикалните и най-често, когато си пуснете любимата си песен, детето започва да се поклаща и в ритъм да върти глава.

 2. Създайте си игра

  Без значение какви са правилата, факт е, че в този случай детето ще се заинтригува. А в крайна сметка, основният проблем при свикването с гърнето е именно липсата на интерес към него. Включете въображението си и измислете игра, която да повтаряте ежедневно (свързана с нуждата, разбира се) и рано или късно памперсите ще останат в миналото за вас.

 3. Ходете заедно до тоалетната

  Истината е, че много майки тук ще кажат, че те и така са постоянно следвани от децата им в тоалетната. За тях, вероятно, методът ще е повече от полезен и успешен. При следващото ви посещение в тоалетната хванете малчугана с вас и му обяснете какво точно ще правите там, за да го направите заедно.

 4. Обмислете варианта за система с награда

  Много хора не одобряват по принцип този метод на възпитание, но ако за вас той не представлява проблем, с гърнето ще установите огромен успех с него. Естествено, наградите трябва да са измислени в рамките на допустимото – бисквитка, игра с по принцип непозволена за честа употреба играчка и т.н.

 5. Последно, но не по важност, даваме и няколко практически и универсални съвета, а не точно практики

  Първо, бъдете търпеливи и знайте, че в началото ще има доста напикани гащи и доста чести случаи на мокро легло. Дайте време на детето да свикне да си търси гърнето или да предупреждава вас за „пиш“ точно както му дадохте време да се научи да прави първите си стъпки с любимите обувки за прохождане. Също така, ако случайно се отчаете, преустановете опит, върнете памперса и после опитайте отново. Рано или късно ще се получи и при вас!

Успех!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318