Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

8 Неща, които носят щастие на вашето бебе

Ето ви списък с точно 8 неща, които носят щастие на вашето бебе и които всяка мама и всеки татко може да предложи на любимото си дете:

1. Музика
Децата са много музикални – особено някои, нали? Истината е, че досега те са чували част от звуците, които са стигали до корема на мама, но в момента, когато вече са на бял свят всяка мелодия за тях е вълшебство. Не сме сигурни дали сонетите на Моцарт наистина развиват мозъчната кора на вашето дете, но сме убедени, че те ще му харесат!

2. Бебета обичат смеха
Защото смехът е заразен и когато се смеете заедно ще видите онази усмивка, за която сте мечтали през цялата си бременност. Добра идея е и лекото гъделичкане, бебетата обичат и това най-вече защото усещат близост с вас!

3. Игрите
В началото те се свеждат до най-простичките люшкания, гушкания и придърпвания към тялото от скута ви, но когато моментът за прохождането настъпи и усетите, че е време за обувки за прохождане, можете да развихрите въображението си и да го занимавате с куп неща, включително и с купени играчки съобразени с възрастта.

4. За вече проходилите деца – гоненица!
О, бебетата много я обичат! Гоненица в леглото под топлото одеяло, гоненица из вкъщи сред добре обезопасен терен и дори гоненица на двора – това са все неща, които правят детето ви щастливо!

5. Лекото подухване
Експертите са установили, че лекото подухване срещу кожата на бебето е изключително приятно. Бебето веднага се усмивка, а това не значи ли чиста проба истинско щастие?

6. Мама-клоун
Забавните гримаси също могат да разсмеят детето. Да, в началото всяка неопитна майка може да си помисли, че това просто не е за нея, но в момента, в който се отпусне, ще види, че това са най-щастливите споделени мигове заедно с детето!

7. По-големите деца и домашните любимци
Съвсем не се притеснявайте, че голямото ви дете няма да свикне с новото бебе или обратното, а също така и не си помисляйте да изселвате кучето при родителите си на село! Всъщност, по-големите деца и домашните любимци правят истински щастливи малките бебоци!

8. Приказки или просто монотонно бавно говорене
Това много успокоява бебето и ако в момента е в период на колики или никнене на нови зъбки, повярвайте ни, с подобна практика бързо ще направите детето си отново усмихнато и щастливо!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318