Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Всичко, което само една мъжка майка може да разбере

Всъщност, ето няколко неща, които само вие, мъжките мами можете да разберете:

 1. Тайничко той винаги ще сравнява своите бъдещи приятелки с вас
  Затова трябва да бъдете добър пример, но и да бъдете жената, която искате за своя син!
 2. Синините, ударите в главата, прохождане с редица инциденти не са повод за притеснения
  Колкото и качествени да са купените от вас обувки за прохождане, каквато и орлица да сте, бдяща над всяка сигурна и несигурна крачка, направена от вашия син, запомнете, че това е само началото. Съвсем скоро ще се сблъскате и с по-големи трудности като първото сбиване в училище, например. Ето защо трябва да запазите самообладание.
 3. Всяка една играчка и предмет у дома е потенциално оръжие
  Бойният характер е просто част от манталитета на порастващото момче. Това обаче не означава, че всичко трябва да му се забранява, защото така можете да си изиграете доста лоша шега сами със себе си. Забраненото е винаги стотици пъти по-желано, така че се карайте и не позволявайте дадени неща с мярка.
 4. От друга страна, играчките не са задължителни
  Момчетата могат да си играят с всичко, което намерят. Затова не си харчете парите на вятъра в усилие да осигурите на своя малчуган забавление за всеки повод. Играчките бързо му омръзват и рано или късно той ще стигне до тиганите, вашето нощно шкафче и дори инструментите на тати.
 5. Той е вашата опора и закрилник
  Подсъзнателно, в много случаи вие осъзнавате, че не вие, а вашият син е този, който се грижи за вас или поне в преносно значение. Той ви дава смисъл да продължите напред дори в най-трудните моменти. Няма дори да усетите как времето ще се изплъзне от ръцете ви и вашите доскорошни грижи ще се превърнат в основание вашият син да изпитва нужда и желание да се грижи за вас.
 6. „Аз винаги ще си остана лошата свекърва“
  Разбира се, че всяко момиче ще бъде гледано под лупа и старателно анализирано. Не забравяйте обаче, че не отдавна и вие сте били в същата ситуация и че за вашата свекърва вие също не сте била перфектна и че все нещо не ви е достигало.

Вижте още интересни статии от блога ни

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318