Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Хващаме полет с бебе на ръце - мисия възможна

А ние сме тук, за да ви дадем именно тези съвети! Да, - да хванете полета си с бебето е мисия възможна, с която и вие ще се справите!

  1. На първо време, прочетете правилата на авиокомпанията, която ще ползвате, за самолетен полет с бебе на ръце. Всяка компания, си има свои правила, и макар в общи линии те да са сходни, добре е да се запознаете с конкретната специфика на тези правила на вашата авиокомпания.
  2. Заредете се с търпение и се подгответе за всякакъв екшън – от типа на рев, мрънкане, та дори и опит за прохождане в самия самолет. Ако детето е на тази възраст, смяната на обстановката може да го подтикне да се пробва да направи първите си стъпки. Ето защо е препоръчително да го обуете с купените вече от вас обувки за прохождане.
  3. Какво задължително да носите за бебето в самолета: столче за кола, чанта с памперси, пелени, мокри кърпички и евентуално крем за подсичане, топла водичка за детето и естествено нещо за хапване. Дори детето да се е наяло преди полета, ще трябва да измислите някакви междинни закуски, които да му предложите – бурканче с пюре или каша, бебешки бисквитки или сухари. Последните две предложения са идеални, ако на бебето му излизат зъбки и постоянно се чуди с какво да си чеше венците, а и плаче често.
  4. Сприятелете се със стюардесите, доколкото е възможно. Те са обучени за такива ситуации, но е добре да знаете, че ще имате подкрепа от някой – особено ако ще летите сами с детето.
  5. Няма как да помъкнете всички играчки на детето в ръчния си багаж. Затова вземете със себе си любимите му две, най-много три. Така бебето ще се чувства сигурно, защото с играчките ще се сети за познатата си обстановка у дома.
  6. Ако бебето се изнерви или притесни от излитането, или в случай на турболенция, не губете контрол, а нежно му говорете, с нормален тон и дикция, за да го успокоите. Някои от бебета дори се радват на тези неща от полета, но няма как да сте сигурни как точно ще реагира вашето, нали?
  7. Вярно е, че храна не се дава да се качва на борда, но строгите мерки обикновено не важат за майки с деца. Ако кърмите, най-лесно ще задоволите нуждите на детето, като ви съветваме да не се притеснявате то другите пътници – всички сме кърмени и всички сме били деца все пак. Ако обаче ползвате АМ, предупредете човека на рентгена за проверка на забранени за внасяне на борда предмети. Ще ви разберат.
  8. Добър признак на възпитание е предварително да се извините на седящите до и около вас пътници за държанието на детето. И тук, естествено, ще ви разберат!

Лек път!

Вижте още интересни статии от блога ни

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318