Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Детски чадър за момичета Ladybirds
  • Детски чадър за момичета Ladybirds
  • Детски чадър за момичета Ladybirds

Детски чадър за момичета Ladybirds


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: 448583
  • Наличност: В наличност
24.00 лв.
„Две калинки, като балеринки…“ или двете с дъщеря ви навън напук на дъжда, скачащи от гьол на гьол с танцувална стъпка и с детски чадър за момичета Ladybirds под ръка – защо не? Времето не трябва да е причина да прекъсвате разходката си или да се отказвате от ангажимента, заради който сте излезли под ръчичка с детето.

На вашето внимание, скъпи майки, представяме, може би, първия важен и необходим за малката ви госпожица моден аксесоар за дъжновния сезон: детски чадър за момичета Ladybirds! Пъстрият и щур дизайн ще се хареса на всяка малка дама, а революционният механизъм за отваряне ще й даде увереност и смелост изискано да се разхожда под дъжда без и една капчица да намокри прилежния аутфит.

За да бъде остане суха и здрава в случай на изненадваща буря и дъжд, снабдете малката си госпожица с дестки чадър Ladybirds!
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318