Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Детски гумени ботуши Ladybird

Детски гумени ботуши Ladybird


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: 188583
  • Наличност: В наличност
43.00 лв.
В розовия весел свят на всяко малко момиченце, задължително трябва да присъстват и забавни моменти на открито! Ще се съгласите обаче, че често децата не се съобразяват с фактори като климат и прогноза и предпочитат разходка или игра в парка дори ако навън вали! За тези моменти ви предлагаме да бъдете подготвени, като за начало вземете детски гумени ботуши Ladybird със 100% защита срещу влагата. Изцяло изработени от водоустойчив и надежден във времето каучук, ботушите са идеални за дъждовно и мокро време. А оригиналният бонбонен дизайн, комбиниран с декорация – красива калинка на зелен фон – ще зарадва детското око и ще събуди въображението за още и още забавления!

В допълнение, детски гумени ботуши Ladybird пристигат и с иновативни рефлектори в задната си част. Те светят в тъмното, с което, както добре се досещате, можете бързо и лесно да локализирате местоположението на малката си палавница!

Използвани материали:

  • Външна част - естествен каучук
  • Вътрешна част - текстил
  • Подметка - естествен каучук

Размери:

Размер дължина на стелката в см
20/21 14.0 см
22/23 15.2 см
24/25 16.5 см
26/27 17.5 см
28/29 18.5 см

Нашият съвет при определянето на размера на обувките е да очертаете на лист хартия крачето на детето в изправено положение. Измерете дължината на стъпалото (разстоянието от върха на палеца до края на петата) в сантиметри. Към получената дължина се добавят още 10-15мм с цел осигуряванена повече комфорт на детето. Важно е да се избегне риск от притискане, търкане на кожата и неприятни мазоли е препоръчително обувките да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318