Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Детски чадър за момчета FIreman
  • Детски чадър за момчета FIreman
  • Детски чадър за момчета FIreman

Детски чадър за момчета FIreman


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: 448590
  • Наличност: В наличност
24.00 лв.
Вашето самостоятелно момче ще се справи просто перфектно в дъждовните дни с този чадър за момчета, декориран с пожарникарска кола на тъмно син фон! Чадърът е с много лесен за работа механизъм, а освен това има и специален етикет с име!

Вашите пораснали деца вече имат нужда не само от дрехи и обувки, но и от специални аксесоари за всеки сезон, не мислите ли? Е, след като есента и зимата се задават, задължително се сдобийте с по едно детско чадърче! Нашите предложения са изключително качествени, трудно ще се счупят или скъсат дори при силен вятър, а освен това пристигат с уникален дизайн! Дръжката е оформена по специална ергономична система и в съчетание с детския механизъм за отваряне и затваряне бързо ще научите своята принцеса или малчуган да се справят сами с чадърите си. В допълнение, те имат специален етикет за надписване на името на детето и покритие от около 70 см.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318