Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Детски чадър Zoo
  • Детски чадър Zoo
  • Детски чадър Zoo

Детски чадър Zoo


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: 448506
  • Наличност: В наличност
24.00 лв.
В случай, че вашето пораснало дете отказва да си седи у дома и няма страх от дъждовното време навън, примирете се и излезте да погазите из локвите заедно! Но освен усмивката и желанието за веселие, вземете със себе си и детски чадър Zoo. С ведрия си дизайн в синьо и зелено и с любимата тайфа от зоологическата градина, този аксесоар за лошо време създава повече от добро настроение.

Цветове ще се харесат на енергичния ви хлапак у дома, а най-готиното е, че механизмът на детски чадър Zoo е повече от лесен и за все още не толкова сръчните малки пръстчета. Благодарение на иновационната си технология чадърът може да се ползва напълно самостоятелно от най-малките, така че не се учудвайте, ако по време на разходка детето ви първо усети скромните капки на прииждащия дъжд и сам разпери над главата си чадъра!
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318