Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Начин на плащане

Чрез наложен платеж, при доставка

Избраните от вас артикули от електронния магазин www.bebuvki.com, заедно с предвидените разходи за транспорт, можете да заплатите с наложен платеж. Заплащането става директно на куриера при получаване на стоките. Услугата е валидна само за територията на Република България.

Доставка

Условия и начин за доставка

Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест преди заплащане на наложения платеж!

Колко струва доставката?

-БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

За поръчки под 100 лв:

- до Офис на Еконт Експрес - 4лв.

- до посочен от Вас адрес - 6лв.

КАКЪВ Е СРОКЪТ НА ДОСТАВКА?

Доставките ни се извършват от куриерска фирма "Еконт Експрес".

Вашата покупка ще пристигне до Вас в срок до 2 работни дни.

В случай, че във Вашият град няма офис на "Еконт Експрес", доставката ще отнеме до 5 работни дни.

Покупките се доставят подходящо опаковани съобразно вида им и транспорта за доставка. Покупките се предават на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването им от името на Клиента като подписва придружаващите стоките документи. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоките в този срок, ДОСТАВЧИКЪТ се освобождава от задължението си да достави заявените за закупуване стоки. Клиентът може да потвърди желанието си да получи Покупките и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

РЕКЛАМАЦИЯ, ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

УСЛОВИЯ НА РЕКЛАМАЦИЯ, ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Според разпоредбите на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока в следните случаи:

-при разлика в обявената търговска марка

-при дефект на продукта

-при липса на елементи на продукта

При едно от тези условия закупена стока може да бъде заменена или върната в срок от 14 (четиринадесет) дни от получаването й и единствено във вида, в който е била получена:

- без следи от употреба

- в добър търговски вид с оригинален етикет и опаковка;

- придружена от оригиналнен касов бон

В случай на рекламация Клиентът има право да:

- замени артикула с нов;

- замени артикула с друг;

- поиска връщане на заплатената сума.

Необходимо е Клиентът да заяви рекламация писмено по e-mail или устно по телефона в срок, не по-дълъг от 14 (четиринадесет) дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента, телефон за връзка.

Връщането на сумата става с пощенски паричен превод, който ние ще изпратим към Вас и който можете да получите в посочен от Вас офис на куриерска фирма "Еконт Експрес". За да получите сумата единствено трябва да предоставите лична карта в офис на Еконт.

Възстановяване на платени суми

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, "Шаренкапови 7" ЕООД възстановява на Клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си за връщане на стоката.

Разходи в случаи на рекламация и замяна

При одобрение на рекламация Клиентът НЕ заплаща транспортни разходи за връщане на стоката.

При връщане на продукта, транспортните разходи са за сметка на Клиента.

Отговорност на Търговеца

"Шаренкапови 7" ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

"Шаренкапови 7" ЕООД не носи отговорност в случаите, в които е невъзможна замяна на продукта поради изчерпване на складовата му наличност.

"Шаренкапови 7" ЕООД не носи отговорност в случаите, в които доставката на поръчката е забавена от куриера.


Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318