Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Рекламации

РЕКЛАМАЦИЯ, ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

УСЛОВИЯ НА РЕКЛАМАЦИЯ, ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Според разпоредбите на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока в следните случаи:

-при разлика в обявената търговска марка

-при дефект на продукта

-при липса на елементи на продукта

При едно от тези условия закупена стока може да бъде заменена или върната в срок от 14 (четиринадесет) дни от получаването й и единствено във вида, в който е била получена:

- без следи от употреба

- в добър търговски вид с оригинален етикет и опаковка;

- придружена от оригиналнен касов бон

В случай на рекламация Клиентът има право да:

- замени артикула с нов;

- замени артикула с друг;

- поиска връщане на заплатената сума.

Необходимо е Клиентът да заяви рекламация писмено по e-mail или устно по телефона в срок, не по-дълъг от 14 (четиринадесет) дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента, телефон за връзка.

Връщането на сумата става с пощенски паричен превод, който ние ще изпратим към Вас и който можете да получите в посочен от Вас офис на куриерска фирма "Еконт Експрес". За да получите сумата единствено трябва да предоставите лична карта в офис на Еконт.

Възстановяване на платени суми

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, "Шаренкапови 7" ЕООД възстановява на Клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си за връщане на стоката.

Разходи в случаи на рекламация и замяна

При одобрение на рекламация Клиентът НЕ заплаща транспортни разходи за връщане на стоката.

При връщане или замяна на продукт/и, транспортните разходи са за сметка на Клиента.

Отговорност на Търговеца

"Шаренкапови 7" ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

"Шаренкапови 7" ЕООД не носи отговорност в случаите, в които е невъзможна замяна на продукта поради изчерпване на складовата му наличност.

"Шаренкапови 7" ЕООД не носи отговорност в случаите, в които доставката на поръчката е забавена от куриера.


Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318