Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Новата линия  на Conguitos Tecnobaby, насърчава естественото прохождане на детето, помагайки му да се чувства уверено и сигурно, когато прави първите си стъпки. Тази линия се характеризира с протектор на пръстите и стабилизатор на петата, който помага на детето да контролира движението и баланса.

Wash Me by Conguitos е линия обувки, разработена от кожа за миене, с подвижни антибактериални стелки, което спомага за подобряване на защитата на краката, действаща като възглавница при всяка стъпка.

След повече от 20 години опит в областта на детските обувки, Conguitos затвърждава имиджа си на световна марката

През 2010 г. Conguitos прави една стъпка напред в целта си да увеличи дела си на пазара на обувки и пуска марката Osito от Conguitos. Марката е родена, за да се грижи за краката на малките деца и бебета.

Създадена през 1990 г. Conguitos, пуска първата си колекция детски обувки по философията, която скоро ще ги направи известни по целия свят: комфорт и стил. Продукти, разработени с всеотдайност, чувство за отговорност и ангажираност за осигуряване на правилен растеж на детските крака.

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318