Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Какви са отличителните белези на добра детска обувки? 

  • тя трябва да е мека и еластична;
  • също така издържлива и здрава;
  • със здрава упора на петата;
  • протектор на пръстите;
  • еластична подметка;

Едно нещо е сигурно: за максимален комфорт се нуждаете от най-добрите материали и първокласна обработка. Ето защо детските обувки RICOSTA се произвеждат предимно с традиционни занаятчийски методи. В зависимост от модела са необходими 80-100 производствени стъпки, за да се направят чифт обувки.

"Само най-доброто е достатъчно добро за нашите детски обувки. Нашите клиенти по цял свят ценят нашата отдаденост на детските обувки RICOSTA."

RICOSTA разработва и произвежда детски обувки от най-високо качество повече от 45 години. За най-малките, през 1978г., компанията въведе марката Pepino.

Най-вече малките деца имат нужда от обувки, които са оптимално адаптирани към променящия се крак. Обувките на Pepino са произведени с големи усилия и внимание към детайла. Изискванията към материалите са изключително високи. Ricosta използва само приятни за кожата, сертифицирани материали, които осигуряват дълъг срок на годност.

Всички колекции са разработени и произведени в собствената фабрика на Ricosta в Германия!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318