Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Conguitos Onmileader Marino - обувки за прохождане
 • Conguitos Onmileader Marino - обувки за прохождане
 • Conguitos Onmileader Marino - обувки за прохождане
 • Conguitos Onmileader Marino - обувки за прохождане
 • Conguitos Onmileader Marino - обувки за прохождане

Conguitos Onmileader Marino - обувки за прохождане


Conguitos
 • Производител: Conguitos
 • Код: KVB40015 Marino
 • Наличност: В наличност
88.00 лв.79.20 лв.
Произведени в Испания. Conguitos произвежда обувките си с гаранция за високо качество. Отговаря на строги европейски стандарти за контрол на качество и безопастност. Линията Tecnobaby на Coguitos насърчава прохождането, като кара децата да се чувстват стабилни и защитени. 
 Всеки един елемент от колекцията е важен за растежа на бебето.
 Гъвкавата подметка абсорбира удари и стабилизира крачето. Подметката се простира и над пръстите, което прави обувките много подходящи и в етапа на пълзене.


Обувките Conguitos се отличават с технологията Goflex, която осигурява гъвкавостта и мобилността нужна на децата да ходят адаптирайки ги към всяка стъпка. Дизайнът срещу завъртане предпазва подметката от деформации и последващите изкълчвания на глезена, което прави тази обувка много подходяща за защита на стъпалото по време на неговото движение.Conguitos Onmileader Marino – обувки за прохождане от ново поколение.

Съчетавайки в себе си всички съвременни иновации, които един грижовен родител би изисквал за удобството и безопасността по време на прохождането, тези висококачествени обувки ще покрият и най-високите очаквания. Осигуряването на максимален комфорт по време на опитите за първите самостоятелни крачки е изпълнено по всички критерии. Благодарение на подсилените пръсти и пета неуверените детски движения се стабилизират, а стъпалото остава защитено през цялото време.В допълнение, обувките са и изключително практични от гледна точка на поддръжка. Можете да ги перете спокойно със стандартни почистващи средства без притеснение за евентуално разлепване, протъркване, свиване или разпъване. 

Тези обувки са направени от материала onMicro®, дишащ и водоустойчив микрофибър притежаващ сертификат за органичност и антибактериалност, и също е подходяща за пране. Подсилените пръсти и пета стабилизират движението, като в същото време защитават стъпалото. 

Защо да изберете Conguitos Onmileader Marino:
✅Мека и гъвкава подметка.
✅Висока устойчивост.
✅Velcro® лепенки, който осигуряват лесно обуване и събуване.
✅Протектор на пръстите и петата.
Екологични
Произведени на 100% в Испания.


Материали:

 • горна част- onMicro®*
 • подплата - дишаща, антибактериална материя
 • стелка - дишаща, антибактериална материя
 • подметка- гума
  *onMicro® - водоустойчив и дишащ микрофибър, който възпроизвежда характеристиките на естествената кожа, като в същото време е лек, антибактериален, екологичен и силно устойчив.


Размери:

EU Размер Дължина на стелката*
EU 19 11,7см
EU 20 12,4см
EU 21 13,0см
EU 22 13,7см
EU 23 14,4см
EU 24 15,0см

*Размер от производител

Нашият съвет при определянето на размера на обувките е да очертаете на лист хартия крачето на детето в изправено положение. Измерете дължината на стъпалото (разстоянието от върха на палеца до края на петата) в сантиметри. Към получената дължина се добавят още 10-15мм с цел осигуряванена повече комфорт на детето. Важно е да се избегне риск от притискане, търкане на кожата и неприятни мазоли е препоръчително обувките да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318