Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

За нас…

(или как се роди идеята „bebuvki.com”)

    Здравейте, мили родители и изобщо всички вие, които милеете за децата и вярвате, че те заслужават най-доброто! Ние сме от същата порода и също, вярваме, че децата трябва да са приоритет за нас, за вас, за цялото общество. Ето защо да пишем за нас не е въпрос на изтъкване, а начин да ви се представим. Все пак е важно да знаете повече за хората, на които се доверявате в избора си за първи бебешки обувки, нали така?

    Нашата история, всъщност, е съвсем обикновеничка! В нея няма нито нещо гениално, нито твърде шокиращо. Ние сме младо семейство точно като вас. Преди няколко години ние също бяхме изправени пред избора, пред който сте изправени сега – кои са най-добрите обувки за прохождане за моето дете? И ние имахме около сто въпроса, десетки препоръки за марки и модели, безброй поискани и непоискани съвети, с които да се съобразим. Как се справихме ли?

    Съвсем случайно наши добри приятели ни срещнаха с бебешката марка за обувки за прохождане. Тя роди не само идеята за bebuvki.com, но и даде старт на едно шарено, изпълнено с много движения и игри детство, детството на нашия вече пораснал малчуган. Няма да издаваме марката, ще кажем само, че тя е налична сред нашите топ селектирани производители и брандове на бебешки обувки за прохождане. Всички те отговарят на тогавашните ни изисквания за качество и комфорт, а именно:
    1. Ние вярваме, че първите обувки на бебето трябва да са специализирани обувки за прохождане.
    2. Ние държим на качеството, техниката на изработка, а не на модните тенденции и дизайна.
    3. Ние смятаме, че по-високата цена си заслужава, защото първокласните обувки за прохождане са гаранция за правилно развитие на стъпалото, минимум риск от инциденти и максимум позитивно настроение с прохождащото ви дете!
    4. Ние сме уверени, че първите крачки и първите игри на открито са по-безопасни и забавни, когато обувките са с гъвката подметка, дишаща материя срещу изпотяване и 100% безопасни материи.

    С първото си дете научихме много неща за отглеждането на мъниците, за нас самите, за това какво е да имаш семейство. Ето защо осъзнаваме колко важно е всяка първа стъпка, която правим без значение от начинанието или поставената цел. Точно толкова важни са и първите обувки. Те дават летящ старт за едно безгрижно, щастливо, здраво, силно и активно дете. Разчитайте на bebuvki.com и за първите стъпки на вашия малчуган. При нас ще намерите качествени обувки за прохождане и винаги любезно отношение и отзивчивост!

Разгледайте всички марки бебешки обувки които предлагаме


Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318