Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Детски пантофи Pink Cat
 • Детски пантофи Pink Cat
 • Детски пантофи Pink Cat
 • Детски пантофи Pink Cat
 • Детски пантофи Pink Cat

Детски пантофи Pink Cat


Vi-gga-mi Полша
 • Производител: Vi-gga-mi Полша
 • Код: Vi-gga-mi Pink Cat
 • Наличност: В наличност
24.00 лв.
Дайте на малкото си момиченце подходящите пантофки и тя ще покори света...ако не от раз, то поне смело и без никакви сериозни поражения. За целта ви съветваме да изберете висококачествен чифт с перфектна изработка и, разбира се, зашеметяващ дизайн, който да се впише в сладката й визия! Предлагаме ви пантофки Pink Cat – красиви, удобни, практични и супер стабилни за игрите на малката ви принцеса.

Изработени от щадящи деликатната кожа материали пантофите Pink Cat умело комбинират анти-хлъзгав каучук за подметка и 70% памук в горната си част. Моделът пристига с гаранция срещу изпотяване и спарване, а грайферът придава максимален комфорт и гъвкавост във все още несигурните движения. Бонбоненият цвят и любопитното коте в декорацията просто няма как да не се харесат на малката госпожица, така че, да това, определено са подходящите детски пантофки за покоряване на света!

Тази страхотна гама от леки и удобни пантофки е просто идеална за всеки сезон! Всеки един модел е изработен от висококачествени материали, с перфектна форма за деликатно бебешко краче! По-конкретно, пантофките са изработени от текстил, като подметката е олекотена и гъвкава, за да може и всяка стъпка на вашето дете да е смела и уверена, а инциденти като подхлъзване или спъване – сведени до минимум!Здрави, дишащи, удобни, пантофките се обуват и събуват изключително лесно и бързо, така че да не загубите и една секунда от безценното време за игри и разходки навън!

Материал:

 • външна част - 30% полиестер; 70% памук
 • вътрешна част - 30% полиестер; 70% памук
 • стелка - естествена кожа
 • подметка - гума

Размери:

Размердължина на стелката в см
1811.0 см
1911.5 см
2012.2 см
2113.0 см
2213.5 см
2314.2 см
2414.8 см
2515.5 см
2616.2 см
2717.0 см

Нашият съвет при определянето на размера на обувките е да очертаете на лист хартия крачето на детето в изправено положение. Измерете дължината на стъпалото (разстоянието от върха на палеца до края на петата) в сантиметри. Към получената дължина се добавят още 10-15мм с цел осигуряванена повече комфорт на детето. Важно е да се избегне риск от притискане, търкане на кожата и неприятни мазоли е препоръчително обувките да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318