Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Детски пантофки Marisa Pink
 • Детски пантофки Marisa Pink
 • Детски пантофки Marisa Pink
 • Детски пантофки Marisa Pink
 • Детски пантофки Marisa Pink

Детски пантофки Marisa Pink


Vi-gga-mi Полша
 • Производител: Vi-gga-mi Полша
 • Код: Vi-gga-mi Marisa Pink
 • Наличност: В наличност
24.00 лв.
Ако за вас високото качество е от първостепенно значение, може би малката ви госпожичка търси друга мотивация за игри: например, супер сладки пантофки, в които с кеф да пъхне краче и да остане очарована от видяното! Всъщност, можете да имате и двете!

Красивите и първокласни като изработка пантофки Marisa Pink са изработени от най-прецизно подбрани материали. Външната част е изградена от 70% памук, който прилежно обвива детското краче, без да го спарва или предизвиква протриване. Подметката с анти-хлъзгащо се покритие, стабилна, удобна и най-важното: достатъчно гъвкава, за да даде двойно повече смелост на дъщеря ви в щурите игри. А самозалепващата се закопчалка позволява скоростно обуване и събуване, за да спести и така стигналите до предела сили на мама!

Тази страхотна гама от леки и удобни пантофки е просто идеална за всеки сезон! Всеки един модел е изработен от висококачествени материали, с перфектна форма за деликатно бебешко краче! По-конкретно, пантофките са изработени от текстил, като подметката е олекотена и гъвкава, за да може и всяка стъпка на вашето дете да е смела и уверена, а инциденти като подхлъзване или спъване – сведени до минимум!Здрави, дишащи, удобни, пантофките се обуват и събуват изключително лесно и бързо, така че да не загубите и една секунда от безценното време за игри и разходки навън!

Материал:

 • външна част - 30% полиестер; 70% памук
 • вътрешна част - 30% полиестер; 70% памук
 • стелка - естествена кожа
 • подметка - гума

Размери:

Размердължина на стелката в см
1811.0 см
1911.5 см
2012.2 см
2113.0 см
2213.5 см
2314.2 см
2414.8 см
2515.5 см
2616.2 см
2717.0 см

Нашият съвет при определянето на размера на обувките е да очертаете на лист хартия крачето на детето в изправено положение. Измерете дължината на стъпалото (разстоянието от върха на палеца до края на петата) в сантиметри. Към получената дължина се добавят още 10-15мм с цел осигуряванена повече комфорт на детето. Важно е да се избегне риск от притискане, търкане на кожата и неприятни мазоли е препоръчително обувките да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318