Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Зимни ботуши със зелени връзки
  • Зимни ботуши със зелени връзки
  • Зимни ботуши със зелени връзки
  • Зимни ботуши със зелени връзки

Зимни ботуши със зелени връзки


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: 193008 Green
  • Наличност: В наличност
60.00 лв.
Вашите момчета ще обикнат тези зимни ботуши със зелени акценти от раз! Те са идеални за игрите в студените дни, защото разполагат с рефлектори за по-голяма безопасност, топли и удобни са, а освен това, са и изработени от висококачествен водоотблъскващ материал!

За родителите перфекционисти, които търсят и удобство, и комфорт, защита срещу всякакви неприятни климатични условия, но и стил за своето дете предлагаме тези страхотни зимни ботуши с вариант и за момичета, и за момчета. Изработени от висококачествен водоотблъскващ материал, те няма да ви подведат и в най-влажните или снежни дни. А благодарение на своята неплъзгаща се подметка игрите в зимните дни ще са по-приятни от всякога! В допълнение ботушите имат и рефлектори за безопасност, така че, скъпи мами – всичко е точно, краката на децата ви са на сигурно място в тези стилни и комфортни зимни обувки!


Материали:
Външна част-
водоотблъскващ материал
Вътрешна част- текстил
Подметка-  неплъзгаща гума

Размер Дължина на стелката
20/21 14.0 см
22/23 15,2 см
24/25 16,5 см
26/27 17,8 см

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318