Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Как да изберем най-добрите обувки за прохождане?

Качествената обувка е изработена от качествени материали, които са сертифицирани по стандарт. Тя се продава с гаранция за качество и трайност. Затова и един от най-важните първи избори за един родител е избора на обувки за прохождане. Този избор трябва да е обмислен и винаги да се залага на утвърдените и добри марки. На Световния пазар, сред производителите на детски и бебешки обувки за прохождане, се различават имената на Pediped и Ricosta. Едната марка е Американска и има сертификат от Американската Педиатрична организация за качество, а другата е с безкомпромисно немско качество.

Качествени обувки за прохождане – причините да ги изберем

Има точно пет основни причини, поради които избора на обувки за прохождане е наложителен. Те са здравословно развитие на детското стъпало, комфорт и качество, стилово разнообразие и най-вече детето ви може да усети разликата, защото качествената обувка се доближава до чувството за ходене бос.

Здравословно развитие на детското стъпало - сериите за прохождащи деца Grip ‘n’ Go, както и Pepino са проектирани така, сякаш детето ходи босо. Повечето педиатри препоръчват прохождането да става на бос крак, но това естествено навън е невъзможно, заради редица съображения. Именно тук ролята на качествената обувка е много голяма – тя има гъвкава подметка, плътно прилепва до крака на детето и е изработена от висококачествена кожа или еко кожа. Така детето се движи свободно, крака му не се поти, а обувката се оформя по контурите на крачето му.  Стъпалото се развива здравословно, липсва стягане и деформация. Затова и Американската асоциация на педиатрите, както и Европейската препоръчват на родителите естетсвения избор за техните деца - Grip ‘n’ Go, както и Pepino.

Комфорт – когато избираме обувки за прохождане комфорта е сред най-важните неща, а качествените обувки са тези, които са комфортни. Те имат връзки или самозалепващи се ленти. Така дават свобода на пръстите на детето отпред, а отзад плътно обхващат крехкия глезен. Когато детето чувства осезаемо крачетата си, стъпва много по-уверено и съответно бързо прохожда само!

Качество – Ако сте от скептиците, които смятат, че даването на малко повече пари е излишно, не е така. Качествените детски обувки за прохождане подлежат на непрекъснат контрол. Освен това материалите, от които се правят са сертифицирани и качествени.

Разнообразие на стилове – големите марки, като Pediped и Ricosta се стремят да задоволят максимално желанията на своите клиенти. Затова поддържат богата гама от стилове и видове обувки, така в сериите им обувки има за всекиго по нещо, разбира се и за всеки сезон.

Децата усещат разликата – ако сте в магазина с вашето дете и направите експеримент, то да обуе качествени обувки за прохождане и след това по-евтини и некачествени – колкото и да е малко детето усеща разликата. С качествените ще ходи, сякаш е босо и усеща земята под краката си, докато другите обувки ще му стискат, ще са му големи или пък ще изкривяват крачетата му. Това е видимо и с просто око.

Не правете компромис, а заложете на добрите марки! С някой неща не бива да се прави компромис и едно от тях е именно обувките за прохождане.

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318