Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

За бебешките обувки – съветите на ортопеда

Точно тези съвети са и днешната ни тема…Вижте какво съветва ортопедът за покупката и избора ви на бебешки обувки сега:

1.Три пъти мери, един път купувай
Правилното измерване на крака е основното нещо, което ще ви помогне да изберете правилните обувки. Ортопедите твърдят, че много по-важно е да подберете точния размер, отколкото да гоните качество или да робувате на марки.


2.Купувайте бебешки обувки за всеки отделен момент от развитието му
Ортопедите днес подкрепят производителите на бебешки обувки за прохождане и са уверени, че различните видове обувки – за прохождане, за вече проходило дете и т.н. – отговарят на различните му нужди. Нещо повече: голяма част от производителите на бебешки обувки ползват като консултанти именно ортопедите за помощ в съставянето на перфектната технология за изработка на даден модел или дизайн.


3.Некачествените чорапи могат да направят и най-качествените бебешки обувки некачествени
Изборът на чорапи за вашето мъниче е не по-малко важен и специален от този на бебешки обувки. Важно е детето да носи чорапи от естествени материи – най-добре 100% органичен памук – които да не спарват крака, да не допускат причиняването на рани, съответно спиращи малчугана по пътя към първите стъпки, първото тичане и изобщо нормалното ходене.


4.Купуването на ортопедични бебешки обувки следва да е обвързано само с препоръка или рецепта на специалист
Ортопедите препоръчват да не купувате ортопедични бебешки обувки, ако детето ви няма нужда от такива, тоест не са му предписани от медицинско лице (в частност и най-вече от ортопед). Ако свикнете бебето от малко да носи такива обувки, то трудно ще свикне с обикновените чифтове след това. Естествено, ако детето е с някакви увреждания или съмнения за такива и ортопедичните обувки са необходими, задължително му осигурете такива.


5.Ако можете да прегънете обувките на две, това са добри бебешки обувки
Според ортопедите прегъването на обувките на две е знак номер едно за отлични материали и чудесна изработка. Ето защо съвсем не е нужно да бъдете специалисти по бебешките обувки, а да ползвате само това правило, и да сте сигурни, че вземате правилното потребителско решение!
Следвайте тези експертни правила в избора на бебешки обувки и няма да сгрешите, а детето ви, със сигурност, ще остане доволно!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318