Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Топ митове за прохождането

1.За прохождането е важно само пълното развитие на мускулите на краката
Всъщност, те са част от най-важните мускули за момента на прохождане. Истината е, че детето трябва да се е развило в областта на гръбнака, който да даде опора. Не по-малко важно е развитието на мускулите на ръцете, а също така и на костите във врата. Дори порастването на пръстчетата на краката е от значение за първите стъпки на детето.


2.Обувките за прохождане за глупост и поредният маркетингов трик от индустрията за бебешки стоки

Никой не е казал, че без специални обувки за прохождане детето ви няма да проходи. Факт е обаче, че с такива обувки ще му е в пъти по-лесно, а също така инциденти и травми на стъпалото ще бъдат избегнати почти на 100%. С бебешки обувки за прохождане, освен това, на мъничето ще му е по-комфортно да стъпва!


3.Пълзенето предхожда прохождането
Това не е задължително. Някои деца изобщо не преминават през момента на пълзене, а директно се изправят на крака. И в този случай говорим за индивидуалността на самото дете. Много бебета дори не изпитват влечение към самото пълзене.


4.Бебетата, които прохождат по-рано, са по-умни
Не можем да твърдим това. Нещо повече – ако едно дете проходи по-рано, то обикновено, проговаря по-късно, откъдето може да се извади друг грешен извод: че късното прохождане е знак за по-бързо умствено развитие. Всъщност, конкретният момент на прохождане няма особено голямо отношение към интелектуалното развитие.


5.Вие като родители не можете да направите нищо, за да помогнете на детето да проходи. Бебето прохожда, когато реши или стигне даден етап от развитието си
Всъщност, помощта от родителите е много важна. Правенето на гимнастика, помагане на детето да се изправи и да стои в седнало положение само или преди това, с възглавници, са все вид помощ, която можете да предоставите на своето мъниче. И тя, определено, ще е от голямо значение за по-ранното му прохождане.


Време е да спрете да вярвате на тези митове за прохождането и да изчакате големия момент и за вашето дете предварително осведомени и то добре осведомени

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318