Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Топ грешки в избора на обувки за прохождане

Избор на око
Или казано по друг начин, ако ще избирате обувките за детето си така, както избирате своите –тоест ще се доверите на преценката си от пръв поглед и ще заложите на визията – по-добре да оставите някой друг да свърши тази задача вместо вас. Защото ако ще купувате качествени обувки за прохождане, на първо място те трябва да са удобни за вашето дете, а чак след това да задоволят вашите лични естетически претенции.


С мисъл за бъдещето
Избягвайте да купувате с половин или даже с цял  номер по-големи обувки за прохождане. Може и да искате  малчуганът ви да носи вечно един чифт обувки, но това няма как да стане. Така че избийте си от главата мисълта, че ще можете да карате с едни и същи обувки няколко години. И не купувайте обувки за прохождане в по-голям размер, защото така бебето няма да проходи скоро. Просто ще е му е много неудобно и некомфортно.


Секънд хенд находка
Нямаме нищо против секънд хенд индустрията, но си има стоки, които просто не трябва да се употребяват твърде дълго време, от няколко различни души. Такива стоки са и обувките за прохождане. Напомняме ви, че те имат специфична структура – вътрешност с обособена пета и зона на пръстите, която да следва крачето на детето по максимално комфортен начин. С времето и най-вече с употребата тази структура губи първоначалния си вид. Следователно, покупката на секънд хенд обувки за прохождане не е особено добра идея.


С надежда за по-добро напасване на крачето
Ако вие си купувате обувки по този начин и нямате нищо против да изчакате ботушите ви да се отпуснат или сандалите леко да се разширят, не правете подобни компромиси и отлагателни за в бъдещето условия, когато сте на пазар за обувки за прохождане. Помнете, че те не просто трябва да са точни по размер, но и максимално удобни, пасващи конкретно на вашето дете, на неговите нужди и на неговото краче. В противен случай, прохождането няма да е никак забавно и здравословно нито за вас, нито за детето ви.

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318