Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

С малко бебе е време за робот вкъщи

Робот прахосмукачка можете да пускате всеки ден, през ден -два е оптимално и като нужда и така ще щадите техниката. Докато миещ робот се пуска веднъж седмично. Оптимално откъм нужда и обслужване на робота. Миещите роботи изискват повече човешка намеса. От тази гледна точка, ако изобщо нямате робот вкъщи, е добре да стартирате с робот, който със сигурност има сух режим на работа, и той разполага поне с една странична четка за чистене на ъглите, разполага поне с една основна четка, и разполага с вакумен електромотор.

Всъщност, дом с робот е дом с по-малко семейни драми, защото с по-малко ангажимент в чистенето от Ваша страна, ще поддържате по-добро ниво на ежедневната хигиена вкъщи. Има модели с хепа филтри, които са особено удачни за семейства с малки деца и тези, с домашни любимци. Има хибридни модели, които чистят комбинирано мокро и сухо, в зависимост от модела могат да го правят последователно или наведнъж. Хибридните модели са доста популярни последните 2-3 години и вече успешно конкурират световния лидер номер 1: iRobot.

Като цяло има доста хора, които разполагат с робот прахосмукачка вкъщи и те гледат вече на робите с доверие. Такива хора е доста по-вероятно да започнат да търсят роботи с нови функционалности, каквито са специалните роботи за миене на под или бюджетните автоматични безкабелни мопове или роботи за чистене на прозорци. Хората с къщи с ливади и басейни пък имат голям избор изцяло да направят смарт къща с робот косачка и робот за басейн.

Разбира се, в океана от предлагани на пазара ни роботи, е най-добре човек преди да процедира към покупка да се допита до реални ползватели, а не да започне едно виртуално проучване по форуми, в които не е ясно кой с каква цел пребивава къде платено къде безплатно. Не вреди една консултация със специалисти в тази област, разбира се не продавач-консултанти от веригите, които ще Ви обърнат внимание за минута две, след като сте ги гонили запотени 15 минути из магазина, сякаш пари Ви дължат... И ще получите отговори като за среден 3.

Най-вече не се нахвърляйте хищнически на най-скъпите роботи, преди да сте сигурни, че можете да преживеете някак с недостатъците на пъти по-евтините. Също и не очаквайте някой търговец да се дърпа да Ви продаде най-скъпия си робот, с който разполага на тезгяха. Разбира се, ако си вземете най-евтиния робот, е добре да нямате очаквания като за най-скъпия.

Възможно най-добрият вариант е тест. От безплатен тест глава не боли, то е като плацебото...

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318