Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Ricosta - немските бебешки обувки за прохождане от изключително високо качество

Ricosta е немска фирма, която произвежда обувки за най-малките от повече от 45 години. Немското качество винаги е било високо ценено в стоките за бебетата и е интересен фактът, че днес, на пазара за бебешки обувки за прохождане, Ricosta се нарежда не просто на челно място, а и е една от малкото, разпространени по цял свят, включително и по нашите географски ширини. Ricosta, както вече споменахме, произвеждат не само обувки за прохождане, но изобщо – бебешки обувки. Сред тях виждаме както летни модели – сандали и маратонки, така и за по-студено време – ботуши, дори такива, пригодени за зимни спортове.

Нещото, което най-силно отличава Ricosta от основните производители на бебешки обувки, е фактът, че създателите на фирмата продължават да внимават най-вече с подбора на своите кадри, като избират хора не просто с опит и умения, но и такива със специално отношение към производството на стоки за най-малките. В колекцията от бебешки обувки Ricosta разполага с разнообразие от модели като дизайн, но техните чифтове винаги излъчват едно по-особено, доста по-високо от средното ниво качество. Комфортът е основната цел в създаването на всеки един от моделите обувки на Ricosta. Стилът, обикновено, е минималистичен и интересен с леки акценти и дизайни. Ricosta държат и на прецизния подбор на материали. Обикновено, от фирмата не се двуумят, когато става въпрос за дилемата: еко или естествени материали, като, както се досещате, превес вземат естествените материали, а именно естествена кожа, памук, лен и велур. Леката формула на изграждането на бебешката обувка от Ricosta е запазена марка на компанията. Немските производители държат да дадат на детето удобството, от което има нужда, както в предизвикателния момент на прохождането, така и в последствие, когато започва активно да тича и да си играе навън. Но обувките на Ricosta са толкова практични, здрави и издържливи, че много майки ги обуват на своите бебоци дори у дома. И това си заслужава!

Не само висококачествените естествени материали, оригиналния дизайн и леката формула на бебешките обувки са символ за перфекционизъм в продукцията на Ricosta. Фирмата и техните модели ще ви впечатли още и с идеалната форма на всеки отделен чифт, а също така, и високата функционалност и здравина на обувките. Успехът на компанията, смятаме ние, се дължи и на факта, че нейният екип не спира да се развива, а това става като служителите постоянно се запознават с новите тенденции на пазара. За да се приспособят към нуждите на най-малките, обувките на Ricosta винаги следват класическата и генерална идея за комфорт и стил, но едновременно с това и импровизират в рамките на разумното с иновационни техники и подходи в създаването на най-доброто за най-малките. И тъй като крачето на бебето се променя с всеки следващ ден, обувките на Ricosta имат за цел и да се нагодят на тези промени, поради което и фирмата избира естествените, подлежащи на отпускане материали. Всеки използван материал за изработката на обувки Ricosta е сертифициран и съобразен с международните изисквания за безопасност и най-нежна грижа в детското развитие.

В търсене на бебешки и детски обувки от Ricosta¸в портфолиото на фирмата ще намерите както модели за най-малките (възраст от 6 до 9 месеца), така и за по-големите, вече активните в игрите си деца – над 1 годинка, та чак до 14-годишна възраст. Последните модели са, естествено, съобразени и с актуалните модни тенденции за сезона.

Защо да изберем бебешки обувки Ricosta?

  1. Макар и над средната, цената на бебешките обувки на Ricosta изцяло покрива изискванията на родителите за качество и здравина.
  2. И, да – обувките на Ricosta са изключително здрави. Ако бебешкото краче не растеше толкова бързо, детето ви можеше да ги носи с години наред!
  3. Разнообразието от модели ще задоволи претенциите и най-суетната майка, която иска да облече своята принцеса или юнак актуално и приятно за окото.
  4. Комфортът е топ приоритет на фирмата, когато изработва всеки един модел бебешки обувки. А кое друго би било по-важно за прохождането и развитието на нашите мъници?
  5. Всички обувки на Ricosta са изработени с екологично чисти продукти. Ако вече сте започнали да отглеждате детето си с еко подход, това са вашите обувки!

Вземете бебешки обувки Ricosta при нас на изгодна цена още днес! Няма да съжалявате!


Разгледайте всички обувки на марката Ricosta, които предлагаме

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318