Ricosta - немските бебешки обувки за прохождане от изключително високо качество

Ricosta е немска фирма, която произвежда обувки за най-малките от повече от 45 години. Немското качество винаги е било високо ценено в стоките за бебетата и е интересен фактът, че днес, на пазара за бебешки обувки за прохождане, Ricosta се нарежда не просто на челно място, а и е една от малкото, разпространени по цял свят, включително и по нашите географски ширини. Ricosta, както вече споменахме, произвеждат не само обувки за прохождане, но изобщо – бебешки обувки. Сред тях виждаме както летни модели – сандали и маратонки, така и за по-студено време – ботуши, дори такива, пригодени за зимни спортове.

Нещото, което най-силно отличава Ricosta от основните производители на бебешки обувки, е фактът, че създателите на фирмата продължават да внимават най-вече с подбора на своите кадри, като избират хора не просто с опит и умения, но и такива със специално отношение към производството на стоки за най-малките. В колекцията от бебешки обувки Ricosta разполага с разнообразие от модели като дизайн, но техните чифтове винаги излъчват едно по-особено, доста по-високо от средното ниво качество. Комфортът е основната цел в създаването на всеки един от моделите обувки на Ricosta. Стилът, обикновено, е минималистичен и интересен с леки акценти и дизайни. Ricosta държат и на прецизния подбор на материали. Обикновено, от фирмата не се двуумят, когато става въпрос за дилемата: еко или естествени материали, като, както се досещате, превес вземат естествените материали, а именно естествена кожа, памук, лен и велур. Леката формула на изграждането на бебешката обувка от Ricosta е запазена марка на компанията. Немските производители държат да дадат на детето удобството, от което има нужда, както в предизвикателния момент на прохождането, така и в последствие, когато започва активно да тича и да си играе навън. Но обувките на Ricosta са толкова практични, здрави и издържливи, че много майки ги обуват на своите бебоци дори у дома. И това си заслужава!

Не само висококачествените естествени материали, оригиналния дизайн и леката формула на бебешките обувки са символ за перфекционизъм в продукцията на Ricosta. Фирмата и техните модели ще ви впечатли още и с идеалната форма на всеки отделен чифт, а също така, и високата функционалност и здравина на обувките. Успехът на компанията, смятаме ние, се дължи и на факта, че нейният екип не спира да се развива, а това става като служителите постоянно се запознават с новите тенденции на пазара. За да се приспособят към нуждите на най-малките, обувките на Ricosta винаги следват класическата и генерална идея за комфорт и стил, но едновременно с това и импровизират в рамките на разумното с иновационни техники и подходи в създаването на най-доброто за най-малките. И тъй като крачето на бебето се променя с всеки следващ ден, обувките на Ricosta имат за цел и да се нагодят на тези промени, поради което и фирмата избира естествените, подлежащи на отпускане материали. Всеки използван материал за изработката на обувки Ricosta е сертифициран и съобразен с международните изисквания за безопасност и най-нежна грижа в детското развитие.

В търсене на бебешки и детски обувки от Ricosta¸в портфолиото на фирмата ще намерите както модели за най-малките (възраст от 6 до 9 месеца), така и за по-големите, вече активните в игрите си деца – над 1 годинка, та чак до 14-годишна възраст. Последните модели са, естествено, съобразени и с актуалните модни тенденции за сезона.

Защо да изберем бебешки обувки Ricosta?

  1. Макар и над средната, цената на бебешките обувки на Ricosta изцяло покрива изискванията на родителите за качество и здравина.
  2. И, да – обувките на Ricosta са изключително здрави. Ако бебешкото краче не растеше толкова бързо, детето ви можеше да ги носи с години наред!
  3. Разнообразието от модели ще задоволи претенциите и най-суетната майка, която иска да облече своята принцеса или юнак актуално и приятно за окото.
  4. Комфортът е топ приоритет на фирмата, когато изработва всеки един модел бебешки обувки. А кое друго би било по-важно за прохождането и развитието на нашите мъници?
  5. Всички обувки на Ricosta са изработени с екологично чисти продукти. Ако вече сте започнали да отглеждате детето си с еко подход, това са вашите обувки!

Вземете
бебешки обувки Ricosta
при нас на изгодна цена още днес! Няма да съжалявате!