Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Прохождането при близнаци - мисия възможна и без много нерви и стрес

Да имаш близнаци не е лесна задача. Да бъдеш мама на близнаци не е да си героиня, а нещо като хибрид между Супермен и Батман, но с качествената на Спайдермен и понякога, даже на Вълшебника от Оз. А сега си представете момента на прохождането. Защото да купиш два чифта бебешки обувки за прохождане може да боли само от финансова гледна точка, но когато настъпи самият момент, моментът, в който трябва да държиш и двамата калпазани или да мотивираш и двете глезорани да направят първите си самостоятелни крачки, о, това вече си е супергеройство и то отново, умножено по две. Все пак прохождането при близнаци може да е и мисия възможна и без толкова много нерви и стрес, колкото си представяте. Да, вярваме, че всяко дете си е индивидуално, така както и двамата близнака са си индивидуални сами за себе си, но все пак няколко универсални съвета за момента на прохождането могат да са ви полезни в случая:

    1. Никога не отказвайте помощ
И тук даже не става въпрос за бабите и дядовците, та дори и за лелите и чичовците, а даже и за най-добрата ви приятелка. Дори съседката ви да забележи, че сте леко изтормозени и ви и е трудно с прохождащите близнаци, почерпете я кафе, следващия път, когато я видите пред блока и поиска да ви помогне. Не отказвайте помощ и от майките в парка, те знаят най-добре колко ви е трудно, та дори и да са без близнаци. А и така завързвате нови приятелства и дори гарантирате такива на децата си.

    2. Коланите за прохождане са чудесна алтернатива
Може да ви се стори смешно и неадекватно да се вживеете в артист от куклен театър, но в един момент ще осъзнаете, че тези пособия са ви спасили живота. Пробвайте, не при всяко дете се получава с колан за прохождане, но пък дори само едното близначе да го хареса, пак е нещо, нали?

    3. Те сами ще си помагат, вие можете да си отдъхнете през това време
С времето ще усетите колко саможиви и самодостатъчни са си тези деца. Тези прояви на привързаност са в генетиката на близнаците и дори да не го забелязвате в началото, ще го видите и по време на прохождането. Двамата за ръчичка е идеалният вариант да започнете първите стъпки. Освен това, обикновено единият близнак изпреварва другия, така че първият винаги може да изиграе ролята на ваш помощник.

    4. Запазете самообладание
Колкото и да искате да имате постоянен контрол и над двете деца, това няма как да стане. Истината е, че и с едно това е мисия невъзможна. Децата падат постоянно и може би, в началото ще се обвинявате, че не сте наглеждали внимателно едното и затова се е хлъзнало и паднало на плочките в парка. Настройте се позитивно, всичко ще бъде наред!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318