Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!
Пантофки Sweety
  • Пантофки Sweety
  • Пантофки Sweety

Пантофки Sweety


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: 201749
  • Наличност: В наличност
23.00 лв.
Точно както загатва и името на този модел пантофки, той е сладък и набиващ се с яркия си розов цвят и свежия зелен кант. А удобството с тези домашни обувки за прохождане е гарантирано – най-вече с антихлъзгавата им повърхност и висококачествения текстил, от който са изработени.

Не пропускайте възможността да мотивирате детето си да направи първите си крачки у дома – пред мама и тате и на сигурно място. За тази цел сме ви приготвили приказна и шарена колекция от висококачествени детски пантофки със страхотен дизайн и изключително надеждна изработка, която да покрие и най-високите ви изисквания. Всички пантофки са изработени от първокласен текстил, а подметката им е направена от гъвкава неплъзгаща се гума, за да е уверена всяка следваща стъпка. В допълнение, моделите могат да се отварят достатъчно широко за по-лесно обуване и събуване, защото всяка минута е ценна и скъпа с вашето мъниче, нали?


Материали:
Външна част-
текстил
Вътрешна част- текстил
Подметка- гума


РазмерДължина на стелката
20/2114.0 см
22/2315,2 см
24/2516,5 см
26/2717,8 см

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318