Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!
Детски пантофки Pink Bambi
  • Детски пантофки Pink Bambi
  • Детски пантофки Pink Bambi
  • Детски пантофки Pink Bambi

Детски пантофки Pink Bambi


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: Bambi 201812
  • Наличност: В наличност
22.00 лв.
Зарадвайте малката си госпожица у дома с този прекрасен чифт домашни обувки! Удобните пантофки Pink Bambi са идеална опция за зимните бебета, чиито първи стъпки предстоят, а дългоочакваното прохождане ще започне у дома…Идеални и за вече проходили деца, които нямат умора и щуреят на максимум дори в тясното пространство вкъщи, пантофките са изключително лесни за обуване и събуване, спестяващи и най-ценната секунда за поредната беля…!

Дизайнът отлично съчетава модерен деним с момичешко розово, а сладката Bambi сред поляна от цветя и чуруликащи птички ще запознае вашето дете с първите й бъдещи любими животинки. Изработени от първокласен памук и анти-хлъзгаща се гумена подметка, пантофките не допускат и най-малка опасност от спарване, протъркване или подхлъзване на пода. А мама ще е още по-доволна, когато се убеди колко лесно се почистват и поддържат в перфектно състояние за максимално дълго време!


Материали:
Външна част-
текстил
Вътрешна част- текстил
Подметка- гума


Размер Дължина на стелката
20/21 13.5 см
22/23 15,0 см
24/25 16,0 см
26/27 17,5 см


Нашият съвет при определянето на размера на обувките е да очертаете на лист хартия крачето на детето в изправено положение. Измерете дължината на стъпалото (разстоянието от върха на палеца до края на петата) в сантиметри. Към получената дължина се добавят още 10-15мм с цел осигуряванена повече комфорт на детето. Важно е да се избегне риск от притискане, търкане на кожата и неприятни мазоли е препоръчително обувките да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318