Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!
Детстки пантофки Blue Builder

Детстки пантофки Blue Builder


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: Blue 201808
  • Наличност: В наличност
22.00 лв.
Да приветстваме най-новия модел в нашата шарена колекция от домашни пантофки. Перфектни за прохождане у дома, когато времето не позволява да сме навън или си отглеждане зимно бебенце вкъщи, те са лесни за обуване и още по-лесни за поддръжка! Пантофки Blue Builder са повече от подходящи за момченцата, които се впечатляват от всичко, което бръмчи и гледат любопитно към строителните инструменти на тате (познато ви е,а?).

Идеални за щури игри вкъщи и обезопасени срещу неравни повърхности, случайно паднали малки предмети, убождане или риск от подхлъзване, тези домашни обувки са страхотен начин да стимулираме детето да проходи в домашна обстановка! Подметката на пантофките е достатъчно гъвкава и стабилна, така че първите опити за самостоятелни крачки на вашето бебе, със сигурност, ще са успешни. 


Материали:
Външна част-
текстил
Вътрешна част- текстил
Подметка- гума


РазмерДължина на стелката
20/2113.5 см
22/2315,0 см
24/2516,0 см
26/2717,5 см

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318