Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!
Детстки пантофки Blue Builder

Детстки пантофки Blue Builder


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: Blue 201808
  • Наличност: В наличност
22.00 лв.
Да приветстваме най-новия модел в нашата шарена колекция от домашни пантофки. Перфектни за прохождане у дома, когато времето не позволява да сме навън или си отглеждане зимно бебенце вкъщи, те са лесни за обуване и още по-лесни за поддръжка! Пантофки Blue Builder са повече от подходящи за момченцата, които се впечатляват от всичко, което бръмчи и гледат любопитно към строителните инструменти на тате (познато ви е,а?).

Идеални за щури игри вкъщи и обезопасени срещу неравни повърхности, случайно паднали малки предмети, убождане или риск от подхлъзване, тези домашни обувки са страхотен начин да стимулираме детето да проходи в домашна обстановка! Подметката на пантофките е достатъчно гъвкава и стабилна, така че първите опити за самостоятелни крачки на вашето бебе, със сигурност, ще са успешни. 


Материали:
Външна част-
текстил
Вътрешна част- текстил
Подметка- гума


Размер Дължина на стелката
20/21 13.5 см
22/23 15,0 см
24/25 16,0 см
26/27 17,5 см


Нашият съвет при определянето на размера на обувките е да очертаете на лист хартия крачето на детето в изправено положение. Измерете дължината на стъпалото (разстоянието от върха на палеца до края на петата) в сантиметри. Към получената дължина се добавят още 10-15мм с цел осигуряванена повече комфорт на детето. Важно е да се избегне риск от притискане, търкане на кожата и неприятни мазоли е препоръчително обувките да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318