Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Обувки за прохождане – кога да се подготвим?

И така…Сигурно и вие си задавате въпроса кога е най-уместно да се подготвим за първите крачки на скъпото ни мъниче. И сигурно се питате кога да купите обувки за прохождане! Ето няколко съвета от нас, които разбира се, са само съвети. Вие сте родители и вие решавате, а вашият ортопед и педиатър, също, могат допълнително да ви насочат:

1.Да се подготвим предварително, за да не търсим в последния момент

Някои по-практични майки предпочитат да се подготвят максимално по-отрано за големия момент на прохождането на техните деца. Ето защо те ще наблюдават първите знаци, показващи, че скоро детето ще направи първите си крачки. Става въпрос за някой от следните знаци: лазене, качване на стълби с ръце, рачешка походка.

2.Когато е ясно, че детето прохожда

Повечето майки обаче изчакват детето им да направи първите си уверени крачки на босо краче и едва тогава се отправят към магазина за обувки за прохождане. Това е удачен вариант от гледна точка на факта, че ще е по-лесно „пробването“ на обувките от самото дете. Тоест гарантирате си, че те ще са му максимално удобни.

3.А защо не когато имаме бебе и видим, че любимият ни магазин предлага промоция на обувки за прохождане?

Дори да е прекалено рано – например, бебчо едва е навършил три месеца – какво лошо би имало в това да се подготвите за първите му стъпки предварително и то на разумна и по-ниска от предвижданата за обувки цена? Не само че в това няма нищо лошо, но е и практично, тъй като така бихте могли да си позволите по-скъпи и качествени обувки за прохождане!


Подготовката за първите крачки на детето е важен период за всеки родител. Ето защо моментът за купуване на качествени обувки за това уникално преживяване за цялото семейство не трябва да се пропуска! Ако търсите обувки за прохождане, ние, определено можем да ви предложим богата селекция от качествени и оригинални модели. С тях и вие, и детето ще се чувствате сигурни по време на този уникален момент!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318