Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Най-нелепите суеверия, свързани с бебетата

Ако ти се струва осоляването правилно и единственото разумно нещо за предотвратяване на уроки и обилно изпотяване на детето в тийн възрастта му в този момент, май имате проблем. Ако се припознавате във всички тези ситуация, е напълно вероятно, да сте попаднали в капана на най-нелепите суеверия, свързани с бебетата. Ето още една доза от тях…

    1. За да има бебето коса, понеже и така генетично му е заложено да е плешиво (още няма коса, а е на 3 месеца, пък свекърът май е плешив, а не се прави на мутра с тази бръсната глава), трябва да му натриете половин килограм стар лук или чесън.

    2. Ако детето има неспокоен сън и не иска и не иска да заспива, трябва просто да го изкъпете в топла вода, където преди това няколко часа е бил накиснат сребърен пръстен. Е, то ако така ставаше….

    3. Не трябва да целувате бебето по стъпалата, иначе ще проходи късно (Ужас, авторката на тази статия още сега си признава, че го правеше след всяко ежедневно къпане. Добре че му взе перфектните скъпи бебешки обувки за прохождане. Сигурно са били вълшебни и затова детето й проходи малко преди първия си рожден ден.)

    4. На малките деца не трябва да се позволява да играят с огън, за да не се напикават през нощта. Тук даже не знаем какъв коментар да оставим…

    5. Ако първото дете каже първо „мама „, то следващото дете в семейството ще бъде момиче, а ако детето каже първо „татко“ – следващото дете ще е момче. Ние познаваме едно дете, чиято първа дума бе „дай“. Е, братчето му не стана нито бирник, нито служител на НАП.

    6. Ако искате да избегнете родилните болки, мили момичета, и не ходете на йога, не практикувайте метода на правилното дишане по време на бременността, не избирайте секцио, не запазвайте самообладание, камо ли пък да искате упойка, ами просто сложете брадва под възглавницата си, докато спите.

    7. Бебето не трябва да се вижда в огледалото, преди да навърши една годинка. Чака го тежка болест или нещастна любов. Леле, че ние цялото население на земята значи сме с тежки болести и влюбвания…(Как да спреш детето да се лендзи пред огледалото, като толкова много му се радва и се смее пред него?)

    8. Най-благоприятна е майчината кърма на пълнолуние! Разбрахте ли?! През другото време, глад и диета да не затлъстее…

    9. Едно дете никога не трябвало да се прескача, за да се избегне вероятността да остане малко завинаги. Така че ако тръгва да пада или е в риск да се нарани, оставете го в името на бъдещия баскетболист в семейството!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318