Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Наколенки за прохождане White red

Наколенки за прохождане White red


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: White red 498801
  • Наличност: В наличност
12.00 лв.
Не се притеснявайте, че детето ще натърти коленцата си, докато лази и докато не дойде момента за изправяне и ходене. С наколенки за прохождане white red елиминирате както този риск, така и този от удар.

Ако сте от родителите, които държат на безпроблемното, безболезненото и „безаварийно“ прохождане на вашето дете, сериозно обмислете идеята да му закупите от нашите първокласни наколенки за прохождане. Те са доста практичен вариант и за палавите деца, които нямат спирачка и в този свой период от развитието са истински щураци, чакащи всеки удобен момент да опознаят всяко място от заобикалящия ги свят. Нашите специални наколенки за прохождане са специални най-вече защото отговарят на всички критерии и стандарти за високо качество, като доказателство за това е класификацията им по международните стандарти, а именно STANDARD 100 от OEKO-TEX® - Клас 1.

Наколенките са изработени от 55% полиестер, 20% висококачествен памук, 20% първокласен полиамид и едва 5% еластaн, за да паснат на всяко малко колянце, но и за да не се разпъват бързо.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318