Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

Комфортното нощно кърмене - мисия възможна

    В един момент, кърмачката толкова много се изтощава, че моментът, в който детето трябва да започне да вади първи зъби или тя самата е редно да се прегърби още една идея, за да посрещне етапа на прохождането не само с нови обувки за прохождане, но и с нова порция от железни нерви, изглежда като поредното предизвикателство – изцяло постижимо за нея, защото се чувства вече като Супермен.

    Кърменето наистина е невероятно изтощителна работа за една жена. А когато дойде ред на нощното кърмене усещането, че денят няма край и това ще продължи вечно се засилва осезаемо. Нощното кърмене обаче може и да е комфортно или поне по-поносимо от гледна точка на умора, а често и болка (някои бебета много обичат да хапят – но вие знаете това…до болка, нали?).

    Комфортното нощно кърмене е, всъщност, мисия възможна, и ако я постигнете, ще успеете да намалите усещането за умора многократно. Ето как да го направите:

1. Погледнете реално на нещата – на бебето си, на кърменето, на нощта, която рано или късно свършва така, както кърменето
    Или казано по друг начин, не се заблуждавайте предварително, че вашето бебе ще е ангелче, което ще си изгради режим с 10-часов нощен сън от 2 месец. Няма такива неща или поне това са доста редки случаи, да не кажем изключения. Дайте си сама на себе си да разберете, че вие сте кърмачка, а една жена е такава не цял живот, а за определен период от време и ще трябва да го преживеете и то не стоически, а с усмивка и гордост, защото в момента вие давате най-доброто на детето си!

2. Ред е да се включи и тати!
    Особен ако вече сте на ръба на силите. Не, все още няма такава магия, с която да накарате бащата да накърми детето, но има начини, с които той да влезне в употреба или поне да помогне. Цедете си и се сменяйте през нощ кой ще храни малкото съкровище през нощта, докато възвърнете силите си.

3. Научете се да кърмите легнала
    Това е метод, който не само ще помогне на вас, но на вашето бебе. Истината е, че близо до вас детето ще заспи много по-лесно, защото усеща топлината на тялото ви. Ако в момента сте и в етап на колики, тази техника е идеална за вас.

4. Вземете си кошарка, с отвор, който да застане пред спалнята ви
    Това е страхотен вариант за кърмачките, които не желаят да приучават децата си да спят с тях в спалнята или просто се притесняват, че ще ги смачкат или наранят по време на сън.

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318