Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!

Как да изберем качествени и хубави детски пантофи

С настъпването на есента, настъпва и оживлението в домовете, в които има деца. Учебната година започва както за ученици, така и за малчуганите от детската градина. Всички родители знаят, че първият елемент за подготовката „Здравей, детска градина” е изборът на детски пантофи. Това е така, защото всички знаем колко важни са обувките в първите години от човешкия живот и че пантофите са нещото, което децата носят постоянно в градината, а също така и вкъщи.

Детски пантофи – как да направим избор?

Имунната система на малките човечета е все още развиваща се и недоизградена, което по пътя на логиката, я прави по-слаба. Ето защо родителите винаги се вайкат около децата - дали са добре облечени, да не им измръзнат ръцете или пък крачетата. Най-често настинките започват именно от краката, те са мокри или измръзват и от там тялото започва да „страда”. Това е и причината да не правим компромис с избора на хубави детски пантофи.

Тук идва въпросът – как да изберем такива.

Подметката като маркер за качество

Няколко са нещата, с които трябва да се съобразите, за да сте сигурни, че на детето му е удобно. На първо място – подметката трябва да бъде комбинация от достатъчно твърда и умерено мека. От една страна кракът да има стабилност, а от друга да не е прекалено твърда и да му позволява да се огъва при крачене. Тази комбинация дава на ходилото да се развива правилно и спомага за оформянето на така важния свод.

Вкъщи или в детската градина, важно е детето да бъде уверено в походката си. Да има доверие на себе си, да крачи смело и да знае, че вероятността да падне е малка. Това става, когато сме избрали подходящите детски пантофи. Подметката им задължително трябва да бъде такава, която не се пързаля, като за целта, някои от производителите слагат малки грайферчета. Те, разбира се, не са толкова обемисти като тези за зимни обувки, с които се движим навън, а ги имитират, като функцията е същата – сцеплението със земята да е по-голямо и да сме по-стабилни. Част от моделите, които предлагаме  в онлайн магазина на BeBuvki, са с дискретни отвори/дупчици, които позволяват на крака да диша. Те са подходящи за топлите сезони, тъй като в тях крачето не се поти и не задържа влага. Именно затова немалко родители си позволяват да ги обуват на децата си на бос крак или пък със съвсем тънко чорапче. 

Това е и другата характеристика, която трябва да съблюдавате при закупуването на детски пантофи – дишащи обувки. Освен, че са проветриви през лятото, те задържат и топлината зимата. Дотолкова, че на детето да му бъде приятно и уютно в тях, но да не се изпотява кракът. 

Най-предпочитания модел хубави детски  пантофи за момчетаВиж модела

Детските пантофи – първа стъпка за приучаване към самостоятелност

Съществено за едни детски пантофи е и лесното им обуване и събуване. В детската градина това е една от целта на възпитателите. Да научат малките да обслужват себе си сами, в т.ч. и да се обуват-събуват или обличат-събличат. Ето защо понякога учителите молят родителите да избират подходящи пантофи, за по-лесно приучаване. Такива са онези модели, които са с лепенка велкро или дори да няма такава, да бъдат широки в горната си част. 

Да не забравяме и че в днешно време, повечето малчугани не пропускат спорта, като начало на здравословния им начин на живот. За двигателните занимания, родителите често избират цвички. Те са добър вариант, ако намерим наистина качествени такива. 

Какви хубави детски пантофи харесват момичетатаВиж модела


Функционалност, но и естетика при избора на детски пантофи

На последно място, но не по важност, ще споменем външният вид на пантофите. Да не забравяме, че за малките хора това е най-важно. Те все още не могат да мислят за функционалност, но за сметка на това отлично оценяват естетиката. Ето защо производителите са много креативни и създават такива модели детски пантофи, които децата носят с най-голямо удоволствие. Различни цветове, принтове, картинки на любими герои или животни и какво ли още не. 

Къде да намерим перфектния модел?

При нас сме събрали  модели пантофки на различни популярни брандове, които имат открити политики, относно цялата изработка на обувката. Освен това са посочени не просто номерата, а и размерът на стелката и материалите, с които са направени. А, ако сте решили да направите подарък за дете на някой близък, са посочени и приблизителните номера, които отговарят на съответните възрасти. Част от марките, които могат да се намерят в сайта са  полските Vi-gga-mi, Mini feet shoes, Playshoes и др. Моделите са най-различни и могат да задоволят и най-претенциозния родителски вкус. Има както момчешки, така и момичешки, с лепенка велкро, широки и удобни, с ластик, за по-голяма стабилност, а също така и цвички.

В дните, в които живеем, времето е най-ценният ресурс и онова, което най-трудно можем да си позволим. Ето защо пазарът се премести в интернет и най-добрите оферти се предлагат в онлайн магазините. Родителите са най-облагодетелствани в този ред на мисли – поръчват качество и стил за минути и спестяват часове, в които трябва да стоят по задръствания с плачещо дете и да обикалят магазини. Ето защо ние от Bebuvki ви даваме не просто качествени детски пантофи, а и екстра време, в което можете да се насладите на семейството си.


Вижте всички пантофи, които предлагаме

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318