Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Детски гумени ботуши Flower garden
  • Детски гумени ботуши Flower garden
  • Детски гумени ботуши Flower garden
  • Детски гумени ботуши Flower garden

Детски гумени ботуши Flower garden


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: 189956
  • Наличност: В наличност
37.00 лв.
Ако покупките за есента вече са започнали във вашето семейство, предлагаме на вашето специално вниманиетези страхотни гумени ботуши, изработени от първокласна гума срещу намокряне испарване! А дизайнът е просто убийствен – цяла пъстра пролетна градина от цветявърху нежен бял фон!

Сред първата колекция от обувки на вашето мъниче незаменимо е мястото и ролята на гумените ботуши. Като грижовни родители, обаче, ние знаем, че вие не бихте направили и най-елементарния компромис с качеството и удобството, когато избирате перфектния чифт за вашето дете. Ето защо ние предлагаме на вашето специално внимание уникални гумени ботуши, изработени от висококачествен естествен каучук, използван както в продукцията на външната част, така и на подметката. Вътрешната част е подплътена с първокласен текстил, изолиращ всякакъв риск от протриване или изпотяване на малките крачета, а революционните рефлектори на задната част отразяват светлината в тъмното, за да са спокойни мама и тате, че малкото диваненце няма да изчезне и за миг от погледа им. Ботушите са изцяло непромокаеми и пристигат в разнообразни дизайни и цветови комбинации.

Използвани материали:

  • Външна част - гума
  • Вътрешна част - текстил
  • Подметка - гума

Размери:

Размер дължина на стелката в см
18 12.0 см
19 12.5 см
20 13.2 см

Нашият съвет при определянето на размера на обувките е да очертаете на лист хартия крачето на детето в изправено положение. Измерете дължината на стъпалото (разстоянието от върха на палеца до края на петата) в сантиметри. Към получената дължина се добавят още 10-15мм с цел осигуряванена повече комфорт на детето. Важно е да се избегне риск от притискане, търкане на кожата и неприятни мазоли е препоръчително обувките да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318