Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ!
Детски пантофи Football
  • Детски пантофи Football
  • Детски пантофи Football
  • Детски пантофи Football

Детски пантофи Football


Vi-gga-mi Полша
  • Производител: Vi-gga-mi Полша
  • Код: Vi-gga-mi Football
  • Наличност: В наличност
22.00 лв.
Не е нужно да си отглеждате бъдещ футболист вкъщи, за да се влюбите в първокласните памучни пантофки  Football.

Освен че пристигат с готин момчешки дизайн и тъмен цвят като успокоение за изморената от пране мама, те са повече от удобни и практични. Пантофите разполагат с гъвкава подметка, която придава допълнителен комфорт в мисията „Аз тичам много бързо“, а лесната за боравене закопчалка изцяло минимализира усилията по време на обуване. С пантофките Football детето ще се чувства сигурно и уверено в своите движения. Дишащата памучна материя и отворените пространства в дизайна предотвратяват изпотяването и спарването, а подметката е с назъбен грайфер срещу най-малкия риск от подхлъзване или нараняване от остри и твърди предмети.

Тази страхотна гама от леки и удобни пантофки е просто идеална за всеки сезон! Всеки един модел е изработен от висококачествени материали, с перфектна форма за деликатно бебешко краче! По-конкретно, пантофките са изработени от текстил, като подметката е олекотена и гъвкава, за да може и всяка стъпка на вашето дете да е смела и уверена, а инциденти като подхлъзване или спъване – сведени до минимум!

Материал:

  • външна част - 30% полиестер; 70% памук
  • вътрешна част - 30% полиестер; 70% памук
  • стелка - естествена кожа
  • подметка - гума

Размери:

Размер дължина на стелката в см
23 14.0 см
24 15.0 см
25 15.5 см
26 16.0 см
27 16.5 см
28

17.0 см

29 17.5 см
30 18.0 см

Нашият съвет при определянето на размера на обувките е да очертаете на лист хартия крачето на детето в изправено положение. Измерете дължината на стъпалото (разстоянието от върха на палеца до края на петата) в сантиметри. Към получената дължина се добавят още 10-15мм с цел осигуряванена повече комфорт на детето. Важно е да се избегне риск от притискане, търкане на кожата и неприятни мазоли е препоръчително обувките да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото.
Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318