Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!
Чорапи с гумена подметка Red stripes

Чорапи с гумена подметка Red stripes


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: Red stripes 174802
  • Наличност: В наличност
22.00 лв.
Вашият малчуган е готов за приключения и за прохождането с уникалните чорапи с гумена подметка red stripes. В червения си вариант те са идеални за момичетата, а комфортът, който носят е универсален без значение от препятствието по пътя.

Старата практика гласи, че най-лесно се прохожда по чорапки. Но ако наред с традициите, вие държите и на модерните удобства, задължително купете на детето си чорапи с гумена подметка. Идеално изработени, така че да допринасят за максималния комфорт, а едновременно с това и да не се хлъзгат благодарение на революционната си устойчива на хлъзгане TPR(термопластична гума) подметка. В допълнение, чорапите са идеални за чехли, а и да се ползват като аква чорапи, тъй като въпросната подметка предпазва и от горещ пясък, а също така и от нараняване при допир с остри предмети.

Материали:

  • външначаст - текстил
  • вътрешначаст - текстил
  • подметка- гума

Размери:

Размер UK Размер US Размер
18/19 UК 2.5 US 3.5
20/21 UК 4 US 4.5
22/23 UК 6 US 7Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318