Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!
Червени чорапи с гумена подметка Mouse

Червени чорапи с гумена подметка Mouse


Playshoes
  • Производител: Playshoes
  • Код: Red Mouse 174811
  • Наличност: В наличност
23.00 лв.
Чорапи с гумена подметка Mouse в червено – страхотен избор за майките, които държат на старата практика, а именно прохождане на босо краче! С веселия си и щур дизайн, комбиниращ ярки цветове и хитрата муцунка на мишле, този модел ще усмихне и най-киселото бебе, за да го мотивира да направи първите си самостоятелни крачки у дома. Но ако все пак имате съмнение дали прохождането по чорапи е безопасно, нека ви успокоим. Благодарение на своята супер комфортна TPR (термопластична гума) подметка, чорапите Mouse предотвратяват хлъзгането, за да може детето да е максимално уверено и стабилно. Освен това подметката ще предпази босите крачета от убождане и всякакви препятствия по пътя на самостоятелното ходене.

А най-хубавото е, че чорапите се обуват и събуват бързо и лесно, спестявайки не бебчето всяка скъпоценна минута за игри и закачки! Моделът в червено е идеален за малките госпожички с перфектна визия още от най-ранна възраст!

Материали:

  • външначаст - текстил
  • вътрешначаст - текстил
  • подметка- гума

Размери:

Размер UK Размер US Размер
18/19 UК 2.5 US 3.5
20/21 UК 4 US 4.5Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318