Регистриране Вход Плащане и доставка Контакти БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ!

4 Факта за бебешките обувки за прохождане, които всеки родител трябва да знае


За да помогнем на всички млади родители и изобщо на родителите, които искат да направят всяко нещо в отглеждането на бебето си правилно, ви предлагаме един полезен списък. Той включва 4 важни факта за
бебешките обувки за прохождане, които е добре да знаят:


1.     Не е вярно, че на бебето не му пука как точно изглеждат бъдещите му обувки за прохождане


Всъщност, специалистите са на мнение, че визията на обувките е от значение, защото всяко нещо, което изнервя или дразни детето по време на прохождането му, е така да се каже „крачка назад в начинанието“. А в нашия случай даже е липса на каквато и да е крачка.


2.    Ако обувката не пасне като размер, детето ще изпитва дискомфорт


Изключително важно е да подберете точния размер обувки за прохождане. Всяко отклонение е причина за несигурност по време на стъпването. Ако обувките стискат, възможни са дори и деформация на малкото и все още оформящо се, включително и във функционално отношение, стъпало на детенцето. Все пак, не се притеснявайте да пазарувате онлайн. Магазините с добра репутация спазват законите за онлайн търговията и винаги ще ви дадат възможност да върнете обувките, ако те не паснат на вашето дете.


3.    Специалистите твърдят, че е в човешката природа да се прохожда на бос крак


Никой не отрича този факт, но трябва да се направи пояснението, че босите стъпки са буквално първите стъпки. В зимни условия дори у дома е добре детето да бъде обуто и то в нещо топло и комфортно, за да се радва на първите си крачки. За разходките навън, където също е повече от необходимо родителите малко по малко да изкарват детето от количката и да упражняват детето да върви само, са си нужни качествени обувки за прохождане.


4.    За подходящите материи с любов


Не правете никакви, ама никакви компромиси с материалите, от които са изработени бъдещите обувки на вашето дете. В никакъв случай не купувайте обувки от груби или изкуствени материи. Те водят до инфекции, рани и дори гъбични заболявания на все още нежната бебешка кожа. От друга страна, важно е да запомните следното правило: петата е твърда, частта на пръстите  - мека! Търсете именно тази конфигурация на изработка.
Като родители вие сте длъжни да подадете ръка на детето си да направи първите крачки. А ние като производители на качествени обувки за прохождане, сме длъжни да ви помогнем този момент да бъде незабравим и безопасен за цялото ви семейство!

Онлайн магазин за бебешки обувки, сандали, пантофи, буйки, бебешки обувки за прохождане, детски гумени ботуши, чорапи с гумена подметка и аква обувки info@bebuvki.com https://bebuvki.com/catalog/view/theme/bebuvki/images/logo.png Bebuvki.com https://www.facebook.com/bebuvki +359879133318